terassituotteet ravintolaan

Terassikauden tuotteet ravintolaan

Tämä terassikausi on panostamisen arvoinen, sillä terassien rooli ravintoissa ja kahviloissa on tuskin koskaan ollut tulevaa kesää tärkeämpää. Luova ja huomiota herättävä terassi tuo tärkeiden lisäpaikkojen lisäksi myös turvallisemman ja houkuttelevamman vaihtoehdon asiakkaiden ravintolakokemukseen. 

Ravintolan terassikalusteet

Onnistunut ravintolaterassi on ravintolan paras käyntikortti ja osa brändiä. Sisätilan ja ulkotilan pitää puhua samaa kieltä ja jos terassi on houkutteleva ja mielikuva positiivinen, asiakkaat astuvat sisäänkin! 

Kuinka luoda terassille ilmeesi mukainen houkutteleva tunnelma, joka kestää myös suomalaisen kesäsään haasteet? Meiltä saat ideat ja erittäin laajan valikoiman erityylisiin ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin sopivia terassikalusteita

Laadukkaat terassituolit ja -pöydät kestävät hyvin säätilan vaihteluita ja kesäsesongin päättyessä kalusteet voidaan helposti varastoida tai ottaa käyttöön myös sisätiloissa. 

Terassin kalustaminen antaa usein vapaammat kädet olla rohkea ja kokeilla erilaisia ilmeitä ja värejä myös ympäröivän miljöön mukaisesti. Tyylikästä ranskalaista kahvilatunnelmaa, modernia skandinaavista tai esimerkiksi pirteän väristä puistotunnelmaa? Laadukkaat terassikalusteet erottuvat ja jäävät ihmisten mieleen. 

Terassin sisustus – Ekologista ja kekseliästä 

Nyt kannattaa olla luova ja uskaltaa kokeilla myös terassin somistuksen suhteen. Anna ravintolasi persoonan näkyä ja myös ohikulkijan olla asiakkaasi.

Miten olisi jotain spesiaalia? Kuten kierrätetystä PET-muovista valmistetut viltit ja tyynyt? Entä tilanjakajana näyttävät kukkaruukut tai kukkatelineet kasveineen? 

Terassin somistus on helppo tapa piristää myös jo olemassa olevaa terassia. Uudet koristetyynyt ja peitot siistivät ilmettä ja aidon oloiset koristekasvit kukkivat koko pitkän kesän, vaikka sinulla olisikin jauhopeukalo viherpeukalon sijasta. Katso kaikki sisustustuotteet!

Eikä pidä unohtaa, että kattaus ja baaritarvikkeet ovat uuden upean ilmeesi mukaisia. Kattausalusta on kirjaimellisestikin asiakkaan silmien alla ja on tärkeää, että ne ovat helppohoitoiset ja nopeasti pyyhittävissä. Viime silauksen antavat mintissä olevat olutlasit ja tyylikkäät viinilasit. Tämä on erityisen tärkeää jos kyseessä on muovilasi. Onneksi tänä päivänä myös muoviset lasit voivat olla tyylikkäitä.

Epäsiisteistä tuhkakupeista taas eivät pidä edes tupakoitsijat itse. Keskitettyä tupakointialuetta varten tukevat ja erottuvat tuhka-astiat ohjaavat tupakoinnin halutulle alueelle kuin itsestään.

Kaikissa terassikauden tuotteissa huomioidaan käyttömukavuuden lisäksi käytännöllisyys, säänkestävyys ja säilytettävyys. 

Kaikki tarvittava terassille E.Ahlströmin verkkokaupasta! Meiltä saat nopealla toimituksella ravintolasi terassin kalusteita, somisteita, laseja ja tuoppeja. Muista huolehtia myös baaritarvikkeiden riittävyydestä. 

 

Tutustu myös laajempaan valikoimaan terassikalusteita, niiden tilausaika on yleensä noin 4–6 viikkoa.  

Lue terassin suunnittelun neljä kulmakiveä

 

kuva: Ravintola Madonnan terassi, terassikalusteet E.Ahlström