Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kokkitakit

Kokkitakit

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. lady-biker-kokkitakki-musta-1
  Lady Biker -kokkitakki, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">73,98 €</span> 91,74 €
  73,98 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  73,98 €
 2. lady-biker-kokkitakki-valkoinen-1
  Lady Biker -kokkitakki, valkoinen
  (sis. 24% ALV) <span class="price">102,85 €</span> 127,53 €
  102,85 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  102,85 €

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kokkitakki käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä etsiville

Hyvä kokkitakki on ensisijaisesti käytännöllinen ja mukava päällä, mutta huokuu tyylikkyyttä ja ammattimaisuutta. Kokintakit ovat usein valkoisia, koska niissä näkyy parhaiten lika, mutta myös mustat ja siniset kokin takit ovat yleistyneet viime vuosina. 

Valikoimamme kokkitakit on valittu ennen kaikkea laatu ja kestävät materiaalit edellä käyden. Jos et jostain syystä löydä haluamaasi mallia valikoimastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavarantoimittajiemme kautta löydät taatusti juuri Teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun! Kokkitakit, kuten muutkin työvaatteet, on mahdollista brodeerata kauttamme ravintoloiden ja kahviloiden omalla logolla tai halutuilla kuvilla tai teksteillä. 

Kokkitakin valinta

Kokkitakin ostossa kannattaa panostaa ennen kaikkea laatuun ja kestävyyteen. Materiaalivalinnoilla on väliä, mutta muista huomioida takin valinnassa myös seuraavat seikat: 

 • Materiaalit: Kokin takin tulee suojata ennen kaikkea kuumilta roiskeilta, rasvatahroilta ja muilta ruoanlaitossa syntyviltä epäpuhtauksilta. Tämän vuoksi vaatteiden tulee olla valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista, kuten polyesteristä tai puuvillasta.
 • Istuvuus: Kokki työskentelee useita tunteja keittiössä, joten takin tulee olla mukava päällä. Valitse siis ennen kaikkea tarpeeksi väljä ja hengittävä kokintakki. 
 • Hygienia: Keittiössä noudatetaan tarkkoja hygieniasääntöjä, joten takin tulee olla helppo puhdistaa ja pestä. Tarjoilijoiden vaatteisiin verrattuna kokin vaatteissa on usein huomattavasti vähemmän taskuja, jotta lika ja bakteerit eivät pääse kerääntymään niihin.
 • Ammattimaisuus: Kokkitakin tulee olla ammattimainen ja edustava. Keittiössä kokin tulee erottua muista työntekijöistä, joten kokin vaatteiden on hyvä olla tunnistettavia.

Varaa aika kokkitakkien sovitukseen!

Tule sovittamaan oikeat takkikoot Creative studiollemme! Voit varata ajan koko henkilökunnalle työvaatteiden sovitukseen tai henkilökunta voi sovittaa vaatteet omien aikataulujensa mukaan. Creative studio -näyttelytilamme sijaitsee Kuortaneenkadulla Helsingissä. 

Varaa riittävästi aikaa takkien sovitukseen. Näin varmistat, että jokainen työntekijä saa juuri itselleen sopivat työvaatteet, jotka istuvat hyvin päälle ja joissa on mukava olla. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1- 4 viikkoa tilauksesta. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan.

Kun ravintolan työvaatteiden hankinta on sinulle ajankohtaista, suunnitellaan yhdessä henkilökunnallesi sopivat työvaatteet. Työasujen sovittaminen ennen ostopäätöstä kannattaa aina ja meiltä löytyykin mallit kaikista tuotteistamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan aika sovitukselle!

Toggle Nav
Ostoskori