Keittiötarvikkeet ja keittiövälineet

Keittiötarvikkeet

Toiminnallisuutta ammattikeittiöön

Keittiötarvikkeet verkkokaupassamme

Keittiötarvikkeet on ryhmitelty verkkokaupassamme niiden käyttötarkoituksen mukaan. Valikoiman otsikot on lajiteltu aakkosjärjestykseen ja niistä avautuu vielä selaamista helpottavia alatuoteryhmiä. Tuotteita on mahdollista hakea myös hakukentästä tuotteen nimellä, sen osalla tai E.Ahlström -tuotekoodilla.

Keittiötarvikkeiden valikoimasta löytyy tuotteita ruoan valmistukseen ja säilytykseen sekä yleiseen keittiön siisteyteen ja järjestyksen ylläpitoon liittyviä tuotteita. GN-astiat on jaoteltu niiden materiaalien mukaan, GN-astiat PC (polykarbonaatti), GN-astiat PP (polypropeeni) ja GN-astiat rst (ruostumaton teräs).

Keittiötarvikevalikoimamme tuotteet on valikoitu vastaamaan vaativia ammattikeittiöiden tarpeita

Tuotteet on valikoitu ammattikeittiöiden vaatimusten mukaan. Valikoimassamme olevien tuotteiden materiaalit on aina testattu ja hyväksytty ammattimaiseen ruoanvalmistukseen soveltuvaksi. Valikoiman tuotteiden soveltuvuuden ammattikäyttöön takaavat tuotteiden kestävyys, hyvä käytettävyys ja ergonomia sekä laadukkaat materiaalit. Tämä takaa tuotteille parhaan mahdollisen käytettävyyden vuosiksi eteenpäin. Valikoimissamme olevat tuotteet tulevat tavarantoimittajilta jotka suunnittelevat ja valitsevat tuotteet vain ammattikeittiöitä varten.

Keittiötarvikkeiden valinta

Sopivilla keittiövälineillä helpotetaan keittiön arjen sujumista, tehostetaan työskentelyä ja mahdollistetaan keittiön onnistunut ruoanvalmistus. Keittiövälineiden valinnassa on tärkeää miettiä tuotteiden oikeat käyttöön soveltuvat mittasuhteet, materiaalit ja tuotteiden suositellut käyttölämpötilat.

Paistinpannuissa ja kattiloista on oleellista tietää käytetty lämmönlähde. Kaikki valikoimamme kattilat, kasarit ja paistinpannut soveltuvat kaasuliesille, sähköliesille ja keraamisille liesille. Valtaosa tuotteista soveltuu myös induktioliedelle ja ne on merkitty erikseen. Valikoimassa on myös alumiiniastioita, joiden etuna on keveys ja hyvä lämmönjohtavuus, mutta toisaalta ne eivät varaa lämpöä yhtä hyvin kuin teräs. Alumiiniastioiden pesussa on huomioitava, että ne eivät sovellu perinteisessä astianpesukoneessa pestäväksi, sillä niistä irtoava alumiini tummentaa muut samassa koneessa pestävät astiat. Muovituotteiden materiaaleissa ja niiden ominaisuuksissa on runsaasti eroja, jotka vaikuttavat niiden soveltumiseen eri käyttötarkoituksiin. Näistä ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin tuotteiden lisätiedoissa.

Paras valikoima ammattituotteita

Monipuolinen valikoimamme palvelee erikokoisten ja toiminnaltaan erilaisten keittiöiden tarpeita. Valikoimaamme valitaan keittiövälineet, joissa on paras hinta-laatu suhde. Valikoimasta löytyvät myös edulliset keittiötuotteet kevyempään käyttöön. Suurin osa tuotteistamme on saatavilla suoraan varastosta.

 

Olutlasi kruunaa nautinnon - lagerit, pilsit ja hapanoluet ovat kesän suosikkeja

Pääsiäisen aukioloajat

Olutlasit ravintolaan E.Ahlström

Olutlasit ravintolaan