Keittiötarvikkeet ja keittiövälineet

Keittiötarvikkeet

Toiminnallisuutta ammattikeittiöön

Keittiötarvikkeet ammattikäyttöön

Laadukkaasta ja kattavasta keittiövälinevalikoimastamme löydät oikeat tuotteet loppukäytön mukaisesti kaikkiin ammattikeittiön tarpeisiin. Kaikki valikoimamme keittiötarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja. Autamme mielellämme valinnassa!

Keittiötarvikevalikoima ammattikeittiön tarpeisiin

Keittiötarvikevalikoimamme tuotteet on valikoitu vastaamaan vaativia ammattikeittiöiden tarpeita. Valikoimassamme olevien tuotteiden materiaalit on aina testattu ja hyväksytty ammattimaiseen ruoanvalmistukseen soveltuvaksi. Valikoiman tuotteiden soveltuvuuden ammattikäyttöön takaavat tuotteiden kestävyys, hyvä käytettävyys ja ergonomia sekä laadukkaat materiaalit. Tämä takaa tuotteille parhaan mahdollisen käytettävyyden vuosiksi eteenpäin. Valikoimissamme olevat tuotteet tulevat tavarantoimittajilta, jotka suunnittelevat ja valitsevat tuotteet vain ammattikeittiöitä varten.

Keittiötarvikkeiden valikoimasta löytyy tuotteita ruoan valmistukseen ja säilytykseen sekä yleiseen keittiön siisteyteen ja järjestyksen ylläpitoon. Genarit eli GN-astiat on jaoteltu niiden materiaalien mukaan: GN-astiat PC (polykarbonaatti), GN-astiat PP (polypropeeni) ja GN-astiat rst (ruostumaton teräs). 

Keittiötarvikkeiden valinta

Keittiötarvikkeet on hyvä valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Sopivilla keittiövälineillä helpotetaan keittiön arjen sujumista, tehostetaan työskentelyä ja mahdollistetaan keittiön onnistunut ruoanvalmistus. Keittiövälineiden valinnassa on tärkeää miettiä tuotteiden oikeat käyttöön soveltuvat mittasuhteet, materiaalit ja tuotteiden suositellut käyttölämpötilat.

Huomioi materiaalivalinnassa se, että ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut välineet, kuten esimerkiksi kauhat ja vispilät, ovat käytännössä ikuisia, kun taas muovikauhoja joudut jossain
vaiheessa uusimaan. Kaikki E. Ahlströmin valikoimassa olevat tarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja. Autamme mielellämme valinnassa. 

Paistinpannuissa ja kattiloista on oleellista tietää käytetty lämmönlähde. Kaikki valikoimamme kattilat, kasarit ja paistinpannut soveltuvat kaasuliesille, sähköliesille ja keraamisille liesille. Valtaosa tuotteista soveltuu myös induktioliedelle ja ne on merkitty erikseen. Jos ravintolassasi on jo olemassa olevia keittiövälineitä varmista, että uudet tuotteet sopivat yhteen vanhojen kanssa. Valitse välineiden materiaali ennen kaikkea kattiloiden ja pannujen materiaalien mukaan. 

Valikoimassamme on myös alumiiniastioita, joiden etuna on keveys ja hyvä lämmönjohtavuus, mutta toisaalta ne eivät varaa lämpöä yhtä hyvin kuin teräs. Alumiiniastioiden pesussa on huomioitava, että ne eivät sovellu perinteisessä astianpesukoneessa pestäväksi, sillä niistä irtoava alumiini tummentaa muut samassa koneessa pestävät astiat.

Muovituotteiden materiaaleissa ja niiden ominaisuuksissa on runsaasti eroja, jotka vaikuttavat niiden soveltumiseen eri käyttötarkoituksiin. Näistä ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin tuotteiden lisätiedoissa.

Paras valikoima ammattituotteita

Monipuolinen valikoimamme palvelee erikokoisten ja toiminnaltaan erilaisten keittiöiden tarpeita. Valikoimaamme valitaan keittiövälineet, joissa on paras hinta-laatu suhde. Valikoimasta löytyvät myös edulliset keittiötuotteet kevyempään käyttöön. Suurin osa tuotteistamme on saatavilla nopeasti suoraan varastosta. 

Kattavan keittiövälinevalikoimamme lisäksi autamme valitsemaan esimerkiksi avokeittiöihin sopivat trendikkäät yksityiskohdat. Tarjoamme myös arkea helpottavia ratkaisuja säilytykseen, kuten Rea-hyllyjärjestelmää, kertakäyttöhuppuja johdevaunuihin ja ergonomian huomioivia alustoja jätehuoltoon. Meiltä saat myös pienlaitteet, esimerkiksi sauvasekoittimet ja verkkovirralla toimivan uunin paistopisteeseen tai catering-toimintaan. Laitteiden huollon hoidamme puolestasi yhteistyökumppaneidemme kautta.

Tunnelmataikuri työssään: Sylvester Soisalo

Tunnelmataikurit työssään: Taneli Korsiala ja Severi Lukkarinen

Viisi vuotta yrittäjinä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan