Haluamme tehdä sinun kanssasi maailman parhaita gastronomisia tekoja – isolla liekillä
Fresh up on asiakaskokemuksen ja konseptien kirkastamisen palveluperhe, joka liekittää liiketoimintasi uusiin korkeuksiin. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat ravintolan kehittämisen ratkaisut sisustuksesta astioihin ja ruokakonseptin kehittämisestä tarinankerrontaan.
Mitä useampi komponentti, sen parempi soppa!
Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh up rakentuu komponenteista, jotka täydentävät toisiaan – aivan kuten onnistuneessa annoksessa.
Valitse komponenteista tarpeitasi parhaiten vastaavat. Kaksi, viisi tai vaikkapa kaikki! Yhdessä kumppaniemme kanssa takaamme, että lopputuloksessa kaikki komponentit ovat tasapainossa ja kokonaisuus toimiva.


Valitse näistä:
Konsepti
Ravintolan koko liikeidean kirkastaminen tuottavaksi toiminnaksi tai vaikkapa aamiaisen, a la carten tai drinkkibaarin konseptointi. Toimiva konsepti helpottaa ravintolan pyörittämistä nyt ja tulevaisuudessa. Konsepti on konkreettinen työkalu kaikkien toimintojen hallintaan. Konseptia on hyvä tarkastella ja teroittaa aika ajoin, siten ravintola, kahvila, baari tai grillikioski pysyy kiinnostavana ja kilpailussa mukana.
Tarina
Ravintolasi ainutlaatuisten erottuvuustekijöiden tunnistaminen ja tarinasi sanoittaminen, jotta tekemisen merkitys kirkastuu työntekijöille ja välittyy elämyksenä asiakkaille. Koska asiakaskokemus on tunnekokemus ja nykymaailmassa erottuminen vaatii aitoa kommunikointia. Kilpailuetujesi kiteyttäminen näyttää suuntaa ravintolasi uudistuksille, auttaa optimoimaan resursseja ja nivoo eri komponentit yhteen.
Astiat
Valitaan tunnelmaan ja tyyliin sopivat astiat, jotka hurmaavat asiakkaasi. Päivitetään astiastoa ja kattausta säännöllisesti, jotta asiakkaasi kokevat kerta kerran jälkeen jotain uutta. Tarvittaessa uusitaan myös esimerkiksi keittiötarvikkeet.
Sisustus
Päivitetään sisustus vastaamaan ravintolasi haluttua tunnelmaa, tyyliä ja konseptia. Sisustussuunnittelusta lähtien baaritiskien räätälöityyn toteutukseen, pienempi uudistus esim. tuoleja ja valaisimia vaihtamalla tai kaikkea siltä väliltä.
Vihersisustus
Päivitetään viherkasveilla asiakaskokemus ja viihtyisyys uudelle tasolle sisällä, sisäänkäynnillä tai ulkona. Koko ravintolan vihersisustus ja kasvien hoitopalvelu, leikkokukkasuunnittelu, silkkikukat tai viherseinät.
Stailaus
Kevyt stailaus toivottuun tyylin ja sesongin mukaisilla somisteilla esim. buffapöytään, sisäänkäyntiin tai ravintolapöytiin. Jokainen ruokajuhlasesonki on asiakkaallesi paitsi maku- myös tunne-elämys!
Ruoka
Menu ja reseptiikka kokonaan uusiksi tai pientä viilausta annosten makuun ja ulkonäköön. Ruokien nimeäminen, uudet mausteet tai makuyhdistelmät, valmistusmenetelmät ja visuaalisuus ovat kaikki kilpailuvaltteja ja mahdollisuuksia erottautua kilpailijoista. Me autamme ideoinnissa ja toteutuksessa sekä henkilökunnan kouluttamisessa.
Markkinointiviestintä
Ruoka- ja tunnelmakuvat, someviestintä, nettisivut ja menujen ulkoasut kuntoon ja vastaamaan ravintolasi konseptia. Puhuttele asiakasta jo ennen kuin hän saapuu ravintolaan sekä sen jälkeen. Oikein toteutetulla viestinnällä lunastat paikkasi asiakkaisen mielissä ja muistissa pitkällä aikavälillä.
Työvaatteet
Ravintolan brändiä ja henkilökunnan työssä viihtyvyyttä tukevat työvaatteet saliin ja keittiöön. Vaatteisiin brodeeratulla logolla tai tekstillä viestit liikeideaasi vieläkin tehokkaamiin. Valitsemme laajasta valikoimastamme ravintolasi toimintoihin parhaiten sopivat vaatteet, jotka varmasti toimivat arjessa.


Ravintolan kehittämisen Fresh up -palveluita kanssasi toteuttavat:


Älä tee yksin, tehdään yhdessä
Hotelli- ja ravintolatöissä vuosia marinoituneet asiantuntijamme tuntevat alan kuin essunsa taskut. Hallitsemme alan trendit ja hiljaiset signaalit, ja markkinatuntemuksemme takaa, että saat meiltä aina kilpailijasta erottuvan konseptin ja yksilöidyt ratkaisut.
Tiedämme, että ravintolan kehittäminen on yhteistyötä. Kuljemme rinnallasi prosessin alusta loppuun ja pidemmälle: tarvekartoituksesta suunnitteluun, toteutukseen ja jälkiseurantaan, jatkuvuutta rakentavaa viestintää unohtamatta.
Hinta
Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh up räätälöidään aina tarpeita vastaavasti ja yksilöllisesti. Hinta riippuu komponenttien määrästä ja kehitysprojektin laajuudesta. Komponenttien hinta sisältää alkukartoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja jälkiseurannan.
Komponenttiin liittyvät tilattavat tuotteet kuten sisustustuotteet, astiat, kalusteet ja viherkasvit laskutetaan aina erikseen.
Avainlippu-palvelu
Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh upilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta työstä. Avainlippu on merkkinä siitä, että palvelumme on tuotettu Suomessa, niiden kotimaisuusaste on vähintään 50 % ja yrityksen omistus, pääkonttori ja toimiva johto ovat Suomessa.




Katso esimerkkejä toteutetuista Fresh up -kohteista:
Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh up räätälöidään aina tarpeita vastaavasti ja yksilöllisesti. Hinta riippuu komponenttien määrästä ja kehitysprojektin laajuudesta. Komponenttien hinta sisältää alkukartoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja jälkiseurannan.
Komponenttiin liittyvät tilattavat tuotteet kuten sisustustuotteet, astiat, kalusteet ja viherkasvit laskutetaan aina erikseen.
Gastrogrill Muré - konsepti, sisustus, stailaus, ruoka, markkinointiviestintä,
astiat, työvaatteet
Herkkupaja Aino - stailaus, astiat
Ravintola Belge - ruoka, markkinointiviestintä