Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Fresh up - Ravintolan kehittämisen palvelu

Haluamme tehdä sinun kanssasi maailman parhaita gastronomisia tekoja – isolla liekillä

Fresh up on asiakaskokemuksen ja konseptien kirkastamisen palveluperhe, joka liekittää liiketoimintasi uusiin korkeuksiin. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat ravintolan kehittämisen ratkaisut sisustuksesta astioihin ja ruokakonseptin kehittämisestä tarinankerrontaan.

Mitä useampi komponentti, sen parempi soppa!

Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh up rakentuu komponenteista, jotka täydentävät toisiaan – aivan kuten onnistuneessa annoksessa.

Valitse komponenteista tarpeitasi parhaiten vastaavat. Kaksi, viisi tai vaikkapa kaikki! Yhdessä kumppaniemme kanssa takaamme, että lopputuloksessa kaikki komponentit ovat tasapainossa ja kokonaisuus toimiva.


Valitse näistä:

Konsepti

Ravintolan koko liikeidean kirkastaminen tuottavaksi  toiminnaksi tai vaikkapa aamiaisen, a la carten tai  drinkkibaarin konseptointi. Toimiva konsepti helpottaa  ravintolan pyörittämistä nyt ja tulevaisuudessa. Konsepti  on konkreettinen työkalu kaikkien toimintojen hallintaan.  Konseptia on hyvä tarkastella ja teroittaa aika ajoin, siten  ravintola, kahvila, baari tai grillikioski pysyy kiinnostavana  ja kilpailussa mukana.

Tarina

Ravintolasi ainutlaatuisten erottuvuustekijöiden tunnistaminen ja tarinasi sanoittaminen, jotta tekemisen merkitys kirkastuu työntekijöille ja välittyy elämyksenä asiakkaille. Koska asiakaskokemus on tunnekokemus ja nykymaailmassa erottuminen vaatii aitoa kommunikointia. Kilpailuetujesi kiteyttäminen näyttää suuntaa ravintolasi uudistuksille, auttaa optimoimaan resursseja ja nivoo eri komponentit yhteen.

Astiat

Valitaan tunnelmaan ja tyyliin sopivat astiat, jotka hurmaavat asiakkaasi. Päivitetään astiastoa ja kattausta säännöllisesti, jotta asiakkaasi kokevat kerta kerran jälkeen jotain uutta. Tarvittaessa uusitaan myös esimerkiksi keittiötarvikkeet.


Sisustus

Päivitetään sisustus vastaamaan ravintolasi haluttua tunnelmaa, tyyliä ja konseptia. Sisustussuunnittelusta lähtien baaritiskien räätälöityyn toteutukseen, pienempi uudistus esim. tuoleja ja valaisimia vaihtamalla tai kaikkea siltä väliltä.

Vihersisustus

Päivitetään viherkasveilla asiakaskokemus ja viihtyisyys uudelle tasolle sisällä, sisäänkäynnillä tai ulkona. Koko ravintolan vihersisustus ja kasvien hoitopalvelu, leikkokukkasuunnittelu, silkkikukat tai viherseinät.

Stailaus

Kevyt stailaus toivottuun tyylin ja sesongin mukaisilla somisteilla esim. buffapöytään, sisäänkäyntiin tai ravintolapöytiin. Jokainen ruokajuhlasesonki on asiakkaallesi paitsi maku- myös tunne-elämys!


Ruoka

Menu ja reseptiikka kokonaan uusiksi tai pientä viilausta annosten makuun ja ulkonäköön. Ruokien nimeäminen, uudet mausteet tai makuyhdistelmät, valmistusmenetelmät ja visuaalisuus ovat kaikki kilpailuvaltteja ja mahdollisuuksia erottautua kilpailijoista. Me autamme ideoinnissa ja toteutuksessa sekä henkilökunnan kouluttamisessa.

Markkinointiviestintä

Ruoka- ja tunnelmakuvat, someviestintä, nettisivut ja menujen ulkoasut kuntoon ja vastaamaan ravintolasi konseptia. Puhuttele asiakasta jo ennen kuin hän saapuu ravintolaan sekä sen jälkeen. Oikein toteutetulla viestinnällä lunastat paikkasi asiakkaisen mielissä ja muistissa pitkällä aikavälillä.

Työvaatteet

Ravintolan brändiä ja henkilökunnan työssä viihtyvyyttä tukevat työvaatteet saliin ja keittiöön. Vaatteisiin brodeeratulla logolla tai tekstillä viestit liikeideaasi vieläkin tehokkaamiin. Valitsemme laajasta valikoimastamme ravintolasi toimintoihin parhaiten sopivat vaatteet, jotka varmasti toimivat arjessa.


Ravintolan kehittämisen Fresh up -palveluita kanssasi toteuttavat:

E.Ahlström

Luo mieleenpainuvaa ja juuri konseptiisi sopivaa tunnelmaa ravintoloihin, hotelleihin ja kahviloihin...

Foody Allen

Ruoka- ja ravintola-alan tietotaito on peräisin vuosikymmenien ja tuhansien tuntien kokemuksesta maku- ja ruokailutrendien parissa...


Autiosaari

Konsepti- ja sisältötoimisto auttaa ravintolaasi erottumaan omilla vahvuuksillaan sekä kertomaan parempia tarinoita...

GardenLiving

Suomen ensimmäinen viheralan lifestyleyritys on tunnettu korkealaatuisesta suunnittelustaan sekä trendikkäistä ja ainutlaatuisista...


Älä tee yksin, tehdään yhdessä

Hotelli- ja ravintolatöissä vuosia marinoituneet asiantuntijamme tuntevat alan kuin essunsa taskut. Hallitsemme alan trendit ja hiljaiset signaalit, ja markkinatuntemuksemme takaa, että saat meiltä aina kilpailijasta erottuvan konseptin ja yksilöidyt ratkaisut.

Tiedämme, että ravintolan kehittäminen on yhteistyötä. Kuljemme rinnallasi prosessin alusta loppuun ja pidemmälle: tarvekartoituksesta suunnitteluun, toteutukseen ja jälkiseurantaan, jatkuvuutta rakentavaa viestintää unohtamatta.
Hinta

Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh up räätälöidään aina tarpeita vastaavasti ja yksilöllisesti. Hinta riippuu komponenttien määrästä ja kehitysprojektin laajuudesta. Komponenttien hinta sisältää alkukartoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja jälkiseurannan.

Komponenttiin liittyvät tilattavat tuotteet kuten sisustustuotteet, astiat, kalusteet ja viherkasvit laskutetaan aina erikseen.

Avainlippu-palvelu

Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh upilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta työstä. Avainlippu on merkkinä siitä, että palvelumme on tuotettu Suomessa, niiden kotimaisuusaste on vähintään 50 % ja yrityksen omistus, pääkonttori ja toimiva johto ovat Suomessa.


Katso esimerkkejä toteutetuista Fresh up -kohteista:

Ravintolan kehittämisen palvelu Fresh up räätälöidään aina tarpeita vastaavasti ja yksilöllisesti. Hinta riippuu komponenttien määrästä ja kehitysprojektin laajuudesta. Komponenttien hinta sisältää alkukartoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja jälkiseurannan.

Komponenttiin liittyvät tilattavat tuotteet kuten sisustustuotteet, astiat, kalusteet ja viherkasvit laskutetaan aina erikseen.

Gastrogrill Muré - konsepti, sisustus, stailaus, ruoka, markkinointiviestintä,
astiat, työvaatteet
Herkkupaja Aino - stailaus, astiat
Ravintola Belge - ruoka, markkinointiviestintä

 

Toggle Nav
Ostoskori