Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Keittiövälineet

Keittiövälineet

Tuotteet 1-36 / 627

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 627

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiötarvikkeet ammattikäyttöön

Laadukkaasta ja kattavasta keittiövälinevalikoimastamme löydät oikeat tuotteet loppukäytön mukaisesti kaikkiin ammattikeittiön tarpeisiin. Kaikki valikoimamme keittiötarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja. Autamme mielellämme valinnassa!

Keittiötarvikevalikoima ammattikeittiön tarpeisiin

Keittiötarvikevalikoimamme tuotteet on valikoitu vastaamaan vaativia ammattikeittiöiden tarpeita. Valikoimassamme olevien tuotteiden materiaalit on aina testattu ja hyväksytty ammattimaiseen ruoanvalmistukseen soveltuvaksi. Valikoiman tuotteiden soveltuvuuden ammattikäyttöön takaavat tuotteiden kestävyys, hyvä käytettävyys ja ergonomia sekä laadukkaat materiaalit. Tämä takaa tuotteille parhaan mahdollisen käytettävyyden vuosiksi eteenpäin. Valikoimissamme olevat tuotteet tulevat tavarantoimittajilta, jotka suunnittelevat ja valitsevat tuotteet vain ammattikeittiöitä varten.

Keittiötarvikkeiden valikoimasta löytyy tuotteita ruoan valmistukseen ja säilytykseen sekä yleiseen keittiön siisteyteen ja järjestyksen ylläpitoon. Genarit eli GN-astiat on jaoteltu niiden materiaalien mukaan: GN-astiat PC (polykarbonaatti), GN-astiat PP (polypropeeni) ja GN-astiat rst (ruostumaton teräs).

Keittiötarvikkeiden valinta

Keittiötarvikkeet on hyvä valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Sopivilla keittiövälineillä helpotetaan keittiön arjen sujumista, tehostetaan työskentelyä ja mahdollistetaan keittiön onnistunut ruoanvalmistus. Keittiövälineiden valinnassa on tärkeää miettiä tuotteiden oikeat käyttöön soveltuvat mittasuhteet, materiaalit ja tuotteiden suositellut käyttölämpötilat.

Huomioi materiaalivalinnassa se, että ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut välineet, kuten esimerkiksi kauhat ja vispilät, ovat käytännössä ikuisia, kun taas muovikauhoja joudut jossain vaiheessa uusimaan. Kaikki E. Ahlströmin valikoimassa olevat tarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja. Autamme mielellämme valinnassa.  

Muovituotteiden materiaaleissa ja niiden ominaisuuksissa on runsaasti eroja, jotka vaikuttavat niiden soveltumiseen eri käyttötarkoituksiin. Näistä ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin tuotteiden lisätiedoissa.

Paras valikoima ammattituotteita

Monipuolinen valikoimamme palvelee erikokoisten ja toiminnaltaan erilaisten keittiöiden tarpeita. Valikoimaamme valitaan keittiövälineet, joissa on paras hinta-laatu suhde. Valikoimasta löytyvät myös edulliset keittiötuotteet kevyempään käyttöön. Suurin osa tuotteistamme on saatavilla nopeasti suoraan varastosta. 

Kattavan keittiövälinevalikoimamme lisäksi autamme valitsemaan esimerkiksi avokeittiöihin sopivat trendikkäät yksityiskohdat. Tarjoamme myös arkea helpottavia ratkaisuja säilytykseen, kuten Rea-hyllyjärjestelmää, kertakäyttöhuppuja johdevaunuihin ja ergonomian huomioivia alustoja jätehuoltoon. Meiltä saat myös pienlaitteet, esimerkiksi sauvasekoittimet ja verkkovirralla toimivan uunin paistopisteeseen tai catering-toimintaan. Laitteiden huollon hoidamme puolestasi yhteistyökumppaneidemme kautta.

Toggle Nav
Ostoskori