Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022


Lokakuu 2022

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 -kisat saatiin viikonloppuna päätökseen Viini & Ruoka -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Paljon onnea Vuoden Kokki 2022 Jonathan Slotte (Ravintola Palace, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2022 Joonas Heino (ravintola Peloton Cycling Eatery, Helsinki)!


Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 -kilpailujen finaalit kisattiin Viini & Ruoka -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.


E.Ahlström on ollut kisojen yhteistyökumppani kisojen alkumetreistä lähtien ja rahallisen tuen lisäksi olemme joka vuosi taustajoukoissa taikomassa kisojen tunnelmaa kattauksin ja somistein. Lisäksi E.Ahlström jakaa erikoispalkinnot ’Kutsuvin kattaus’ ja ’Visuaalisin esillepano’, jotka tänä vuonna menivät Katriina Suomiselle ja Jonathan Slottelle.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailu on hyvä mahdollisuus saada palautetta omasta työstä ja se ajaa koko alan asiaa. Kisoissa on mukana monia eri toimijoita, esimerkiksi oppilaitoksia. E.Ahlström on ollut mukana pitkään kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailuiden yhteistyökumppanina, koska tavoitteemme on olla mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaista gastronomiaa. Ajattelemme, että kun yksilöt kehittyy, koko ala kehittyy mukaan lukien me itse ja opimme uutta alan huippuammattialaisilta. Tänä vuonna E.Ahlströmin Susanna Åström toimi Vuoden Tarjoilija -kisassa tuomarina toista kertaa, ja pääsi seuraamaan Suomen parhaiden tarjoilijoiden työskentelyä lähietäisyydeltä:

”Minusta alan kehitys on ollut huimaa ja kilpailijoiden taso oli todella korkea tänä vuonna. Ja on etuoikeutettua olla seuraamassa kilpailijoiden suoritusta, koska he ovat todellisia ammattilaisia. Ja voin sanoa, että nauttisin suuresti ravintolassa kenen tahansa finalistin asiakaspalvelusta.”


E.Ahlström jakaa kilpailuissa erikoispalkinnot 'Kutsuvimmasta kattauksesta' ja 'Visuaalisimmasta esillepanosta'. Palkinnon jakoi Katriina Suomiselle ja Jonathan Slottelle E.Ahlströmin myyntijohtaja ja yrittäjä Teija Sääksmäki.


Kuvat: Santeri Stenvall

https://www.vuodenkokki.fi/ 

Toggle Nav
Ostoskori