Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Juures-, vihannes ja kuorimaveitset

Juures-, vihannes ja kuorimaveitset

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kuorimaveitset, juuresveitset ja vihannesveitset ravintoloille

Valikoimamme kuorimaveitset, juuresveitset sekä vihannesveitset on valittu ravintolakokkeja ja ammattilaiskeittiöiden työntekijöitä kuunnellen. Jokaiselle elintarviikkeelle löytyy oikeanlainen kuorimis- ja pilkkomisveitsensä, joka tekee ainesosien työstämisestä nopeaa ja ennen kaikkea turvallista. Olitpa sitten tottunut käyttämään kuorimaveistä tai juures- ja vihannesveistä, löydät laadukkaat tuotteet valikoimastamme. Älä myöskään unohda hankkia keittiön laatikkoon laadukasta hedelmäveistä, joka pilkkoo pehmeätkin hedelmät tehokkaasti.

Tästä kategoriasta löydät myös viipalointiveitset sekä sitruskuorijat. Jos olet yksityisasiakas, voit ostaa valikoimamme tuotteet kuluttajakaupastamme täältä.

Paras kuorimaveitsi palvelee pitkään

Kuorimaveitset soveltuvat hyvin esimerkiksi appelsiinien tai parsan kuorimiseen. Perunan kuorimiseen soveltuu perunankuorimaveitsi, jolla kuori lähtee helposti säästäen kuorimisesta aiheutuvaa ruokahukkaa. Juuresten lisäksi kuorintaveitsi kuorii myös hedelmän kuin hedelmän.

Mieltymyksiesi mukaan valitse kuorimaveitseksi joko poikkiterä tai vaakaterä. Liikkuvateräinen kuorija vähentää yleensä kuorittavaan ainesosaan kohdistuvaa painetta, joten sitä suositaan myös monessa keittiössä. Kuorijoilla voit valmistaa myös ohuita ja pitkiä suikaleita, joita hyödyntää erilaisissa salaateissa. Sahalaitaiset kuorijat taasen soveltuvat hyvin esimerkiksi tomaatin kuorimiseen.

Hyvä kuorimaveitsi on ravintoloiden ja suurtalouskeittiöiden ehdoton väline heti hyvän kokkiveitsen jälkeen. Hyvällä kuorimaveitsellä työ hoituu nopeasti ja turvallisesti, jolloin herkulliset ateriat valmistuvat asiakkaiden lautasille hetkessä. Kuorimaveitsien valikoimastamme löydät mm. Victorinox ja Fiskars kuorimaveitset. Koska ravintoloissa työstetään useita eri ruokalajeja, kannattaa myös kuorimaveitsiä valita useampi malli. Näin oikea kuortintaväline on aina saatavilla. 

Juures- ja vihannesveitsi on monen kokin suosikki

Vihannesveitsissä on lyhyt terä, joka soveltuu erilaisten vihannesten leikkaamiseen niin kädessä kuin leikkuulaudalla. Tunnetuimpia vihannesveitsiä ovat kenties niin sanotut tomaattiveitset, joiden sahalaitainen terä soveltuu nimensä mukaisesti parhaiten tomaattien ja muiden vihannesten pilkkomiseen ja siivuttamiseen. 

Tilaa ravintolaasi laadukkaat Victorinoxin vihannesveitset tai Fiskarsin juureveitset. Fiskarsin Functional Form -juuresveitsi soveltuu hyvin esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuorimiseen. Näppärässä veitsessä on lujasta japanilaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä sekä turvallinen ja ergonominen kahva sormisuojalla. Fiskars Functional Form™-sarja on luotu muotoilua ja helppoutta arvostaville kokeille.

Tutustu myös muuhun keittiöveitsivalikoimaan, kuten kokkiveitsiin sekä japanilaisiin santokuihin

Toggle Nav
Ostoskori