Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

OMA AINIA® – kun vastuullisuus muuttuu näkyväksi


Asiakas tuntee käsissään ja näkee silmillään, kun vastuullisuus on muuttunut teoksi. Ravintolan raikastettu ja uudistettu toimintaympäristö täydentyy ennallistetuilla OMA AINIA® -astioilla. OMA AINIA® tarjoaa kiinnostavan vastuullisuustarinan kerrottavaksi asiakkaille. Vastuullisuuden muuttuessa strategiasta teoiksi ja tositarinoiksi, ne muuttuvat positiiviseksi liiketoiminnaksi.


AINIA®-astiat ovat yhtä kestäviä ja turvallisia kuin uudet, ja niiden hiilijalanjälki on 90% pienempi uuteen astiaan verrattuna.

Vastuullisuuslupaus on lunastettava tässä ja nyt

Maapallon kriittinen tila on vaikuttanut yritysten ja kuluttajien arkiseen toimintaympäristöön jo pitkään. Paljon on kuitenkin vielä tehtävä, ennen kuin vastuullisuusstrategioista voidaan höllätä yhtään. Siksi me E.Ahlströmillä teemme päivittäin töitä sen eteen, että voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme yhä vastuullisempia palveluita ja valintoja. Siksi on syntynyt maailman ensimmäinen astioiden kiertotalouspalvelu AINIA®.

Astioille arvokas elämänkaari

AINIA®-kiertotalouspalvelu syntyi halusta tehdä konkreettisia vastuullisia tekoja. Yhteistyökumppanimme Astiakorjaamon työpari Kati Tuominen-Niittylä ja Pekka Paikkari ovat tehneet pitkät ja tunnustetut urat mm. Iittalan ja Arabian astioiden suunnittelijoina. Erään suunnittelutuokion aikana työpari innovoi perinteisestä uutta luovasta prosessista poiketen tavan tehdä vanhasta astiasta uutta. Tämän, nyt patentoidun prosessin avulla, käytöstä poistetut, naarmuuntuneet ja huonokuntoiset mutta ehjät astiat ennallistetaan yhtä hyviksi ja kestäviksi kuin uudet vastaavat.

AINIA®-prosessi todistaa sen, että laatuun kannattaa panostaa, sillä vain laadukas astia voidaan ennallistaa. Ennallistamisella astian yleensä 2-10 vuoden mittainen elinkaari saadaan jopa 5-7 kertaa pidemmäksi. Astia saattaa siis kestää jopa 50 vuotta! Lisäksi, AINIA®-astian hiilijalanjälki on 90% pienempi verrattuna uuteen, sillä ennallistaminen tapahtuu vain uudistuvaa energiaa käyttämällä.

Me, E.Ahlström, loimme Astiakorjaamon innovaatiomenetelmälle merkin ja nimen: AINIA. Jokainen ennallistettu astia merkitään AINIA®-merkillä. Se on kuin savileima keramiikka-astioissa: se kertoo tekijän. AINIA® on uudenlainen vastuullinen kierrätysmerkki, kaiken alku, alfa.


Compass Groupin Musiikkitalon ravintolapalveluiden AINIA-astiasto.

OMA AINIA® - jäljitettävää vastuullisuutta

Olemme vieneet AINIA®-kiertotalouspalvelun seuraavalle tasolle. Tarjoamme yhteistyöravintoloille mahdollisuuden kierrättää omat astiat AINIA®-palvelun kautta siten, että ne palaavat saman yrityksen käyttöön entistä ehompina. Prosessi on tehty toimivaksi ja helpoksi kaikille osapuolille. Varastoon unohdetut kuluneet astiat eivät ole enää ongelmajätettä vaan potentiaalista materiaalia uudeksi astiastoksi. Tarjoamme ennallistamisen lisäksi mahdollisuuden uudistaa astioiden ilmeen.

Tästä esimerkkinä toimii yhteistyökumppanimme Compass Groupin Musiikkitalon ravintola ja sen upea uudistettu AINIA®-astiasto. Astiat paitsi ennallistettiin yhtä turvallisiksi, laadukkaiksi, helppokäyttöisiksi ja kestäviksi kuin ne olivat uutena, mutta niille annettiin myös uusi raikas, leikkisä ja värikäs ilme. Kun astian käyttöympäristöä muutetaan ja ravintolan konseptia kirkastetaan OMA AINIA® -palvelu mahdollistaa astioiden uudistamisen raikastettua visuaalista ilmettä vastaavaksi, aina vastuullisesti. Ennallistettua astiastoa on helppo täydentää yhdistämällä siihen uusia osia tai elementtejä tarpeen ja käyttötilanteen mukaan.

OMA AINIA® lisää yrityksen vastuullisuustekojen prosenttiosuutta ja tekee vastuullisuuden konkreettisiksi käsin kosketeltaviksi tuotteiksi. Tätä on vastuullisuus parhaimmillaan.

Vastuullisuus tuottaa tulosta, myös viivan alle

AINIA® ja OMA AINIA® -kiertotalouspalvelut ovat vastaus yrityksille, jotka haluavat tehdä enemmän ilmaston ja maapallon puolesta ja lisätä vastuullisuutta liiketoimintaansa.

Pelkästään kauniit sanat strategiassa tai hienot diat power point- esityksissä eivät vielä riitä vakuuttamaan asiakkaita tai yhteistyökumppaneita vastuullisuustavoitteista. Vastuullisuuden on oltava näkyvää ja tuntuvaa, silloin siitä tulee aidosti liiketoiminnassa toteutuva arvo, joka näkyy paitsi yrityksestä ulos, myös motivoi sisäisesti yrityksen omaa henkilökuntaa. Sanat muuttuvat teoiksi, teot hyödyiksi ja positiiviseksi liiketoiminnaksi. Arvot alkavat konkreettisina tekoina tuottaa tulosta, myös viivan alle.

Paras mahdollinen tulevaisuus, astiasto kerrallaan

Haluatko olla mukana vastuullisissa AINIA®-talkoissa? Ole yhteydessä myyntiimme niin kerromme miten helppoa ja sujuvaa vastuullisen OMA AINIA® -astiaston tuottaminen voi olla. Kerromme mielellämme myös positiivisista ympäristövaikutuksista, joita saavutamme yhdessä silloin, kun valintasi on AINIA® tai OMA AINIA®. Parhaan mahdollisen tulevaisuuden tekeminen on yhteistyötä.


AINIA®-innovaation keksijät muotoilija-taiteilijat Kati Tuominen-Niittylä ja Pekka Paikkari.

Näin OMA AINIA®-prosessi toimii:

 1. Asiakas haluaa vastuullisesti ennallistaa omat astiat.
 2. Asiakas on yhteydessä E.Ahlströmin myyntiin ja varmistetaan astioiden sopivuus ennallistamiseen.
 3. E.Ahlström tekee tarjouksen ja lähettää asiakkaalle ohjeet astioiden toimittamista varten.
 4. Asiakas toimittaa astiat E.Ahlströmille ohjeiden mukaan.
 5. Ennallistamisprosessi Astiakorjaamolla.
 6. E.Ahlström toimittaa ennallistetut astiat asiakkaalle.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Oma Ainia® HINNOITTELU

Käsittelymaksu

 • Sisältää astioiden noudon, käsittelyn ja toimituksen takaisin
 • 100-500 kpl            190 €
 • Yli 500 kpl               Erillisen tarjouksen mukaan

Hinnasto tuotteista koon mukaan

 • OmaAINIA kierrätyslautanen 16-20,9 cm                       6,89 € (alv 0%)                                                 
 • OmaAINIA kierrätyslautanen 21-24,9 cm                       8,96 € (alv 0%)                                                 
 • OmaAINIA kierrätyslautanen 25-26 cm                        9,62 € (alv 0%)
 • OmaAINIA kierrätysmuki tai kuppi                                 6,89 € (alv 0%)

Voit myös tilata jo ennallistettuja AINIA®-astioita suoraan verkkokaupastamme!

 

Kuvat: Mikko Kaaresmaa

Toggle Nav
Ostoskori