Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

23902

Roc-juomalasi 45 cl

Nimi 2
kirkas
Degrennen Roc-juomalasi, 45 cl, on kestävä ja monipuolinen lasivaihtoehto ravintoloille. Konepesun ja mikroaaltouunin kestävyyden ansiosta tämä kirkas lasi on käytännöllinen ja soveltuu ammattikeittiön vaatimuksiin. Lasi on osa Roc-sarjaa, ja se on valmistettu korkealaatuisesta lasimateriaalista.
(sis. 24% ALV) <span class="price">12,18 €</span> 15,10 €
12,18 € (ALV 0 %)
(ALV 0 %)
12,18 €
Ei saatavilla varastosta
Tilaustuote, vain kirjaantuneille. Saatavilla arviolta 17.05.2024
Tuotenumero
23902
Pituus
7.2 cm
Leveys
7.2 cm
Korkeus
14 cm
Nettopaino
0,3 kg
Pakkauskoko
6
GTIN
3057192363397
Roc-juomalasi, 45 cl, on laadukas lasi, joka täyttää ravintolan ja ammattikeittiön vaatimukset. Tämä lasi on osa Degrennen Roc-kokoelmaa, tuotemerkkiä, joka tunnetaan poikkeuksellisesta käsityötaidostaan ja yksityiskohdista. Roc-juomalasi, 45 cl, on tästä täydellinen esimerkki, sillä siinä yhdistyvät tyylikäs ja moderni muotoilu, sekä käytännölliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen käytettäväksi vilkkaissa ravintolaympäristöissä.

Yksi Roc-juomalasi ,45 cl:n, tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kestävyys. Tämä lasi on sekä astianpesukoneen että mikroaaltouunin kestävä, joten se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Roc-juomalasi, 45 cl, on valmistettu laadukkaasta lasista, mikä takaa sen, että se kestää kovassakin käytössä vuosikausia.

Toinen Roc-juomalasin, 45 cl, ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Tämä lasi sopii erinomaisesti monenlaisten juomien tarjoiluun vedestä ja mehusta cocktaileihin ja viiniin. Sen 45 cl:n tilavuus tekee siitä ihanteellisen suurempiin juoma-annoksiin, ja sen tyylikäs muotoilu varmistaa, että se näyttää hyvältä missä tahansa kattauksessa. Roc-juomalasi, 45 cl, kuuluu Roc-mallistoon, mikä tarkoittaa, että se voidaan yhdistää muihin Roc-laseihin yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen luomiseksi.

- Lasi on sekä astianpesukoneen että mikroaaltouunin kestävä, joten se on helppo puhdistaa ja huoltaa.
- Roc-juomalasi 45 cl on valmistettu laadukkaasta lasista, joten se kestää vuosikausia.
- 45 cl:n tilavuudellaan tämä lasi sopii erinomaisesti monenlaisten juomien tarjoiluun.
- Roc-juomalasi 45 cl:n tyylikäs ja moderni muotoilu tekee siitä tyylikkään lisän mihin tahansa kattaukseen.
- Tämä lasi on osa Degrennen Roc-mallistoa, mikä tarkoittaa, että se voidaan yhdistää muihin Roc-laseihin yhtenäisen ilmeen luomiseksi.
Lisätietoja
Brändi Degrenne
Konepesunkestävä kyllä
Elintarvikekäyttöön soveltuva kyllä
Soveltuu induktioliedelle Ei
Tuotesarja Roc
Materiaali lasi
Toggle Nav
Ostoskori