Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Keittiökulhot ja mitat

Keittiökulhot ja mitat

Tuotteet 1-36 / 44

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 44

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiökulhot ja mitat

Keittiö- ja talouskulhot kaikenlaiseen sekoittamiseen ja vatkaamiseen

Verkkokauppamme keittiökulhot ja talouskulhot on tarkoitettu ammattikeittiön vaativiin tarpeisiin. Ammattilaisten teräksiset keittiökulhot ovat lujaa tekoa ja kestävät vatkaamisen, sekoittamisen, erilaiset lämpötilat ja muun kovan käytön naarmuuntumatta.

Valikoimissamme on talouskulhoja kaikkiin eri tilanteisiin 50 cl kulhosta aina 11 litran kulhoon, jossa teet isommat taikinat, seokset ja vaahdot. Teräksiset talouskulhot ovat samaa sarjaa ja niitä voi säilyttää sisäkkäin tilan säästämiseksi. Teräskinen vatkauskulho käy erinomaisesti myös vesihauteeseen ja kulhon riittävän leveät reunat estävät kosteuden pääsyn kulhoon.

Vatkauskulhon pyöreä pohja nopeuttaa vaahdottamista

Pyöreäpohjainen teräksinen tai muovinen vatkauskulho on suunniteltu nimenomaan vaahtojen vatkaamiseen ja kevyempään sekoitukseen. Vaahto muodostuu nopeammin pyöreäpohjaisessa astiassa. Muovinen keittiökulho käy hyvin myös mikroon, sen voi pestä astianpesukoneessa ja se on helppohoitoinen. Osassa muovisissa vatkauskulhoissa on myös kansi ja kätevä kaatonokka.

Mitta-astiat ja kaatimet tarkkaan työhön

Keittiön perusvälineisiin kuuluu tietenkin mitta. Ammattikeittiön koko ratkaisee, mitataanko desejä vai litroja. Meiltä löydät kaikenlaiset mitta-astiat ja mittakaatimet, joiden asteikko vaihtelee mittalusikkasarjan maustemitasta 5 litran mittakaatimeen. Kaikissa mitoissamme on tarkka mitta-asteikko millilitroista litran mittaan. Valikoimissamme on myös mitta, jossa on litra-mitan lisäksi myös amerikkalainen cup ja oz -mitta-asteikko. 

Toggle Nav
Ostoskori