Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Valitse lahja joka kestää aikaa


Joulukuu 2022

Varmin lahja pukinkonttiin on käytännöllinen klassikko; lahja joka kestää aikaa, on vastuullinen ja muotoilultaan ajaton. Näin se pysyy mukana elämänvaiheesta ja vuodesta toiseen.

E.Ahlströmin ammattitaitoinen näkemys on, että kannattaa valita joulupakettiin laadukkaita keittiövälineitä. Uusi paistinpannu sopii jokaiselle elämänvaiheesta riippumatta, joten jos etsit laadukasta ja ajatonta lahjaa, alla olevasta tuotekategoriasta löydät Skottsbergin paistinpannut, joilla lahjan saaja kokkaa jatkossa kuin ammattilainen.

Skottsberg-pannut löydät myös kuluttajakaupastamme.


Jos pidät huolta pannustasi, se huolehtii myös sinusta! Oikein käytettynä Skottsberg -paistinpannu on energiatehokas ja kestää koko elämäsi.Skottsberg-paistinpannut

Skottsberg-paistinpannuilla on useita upeita ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Skottsberg hiiliteräspannu on esikäsitelty kasviöljyllä, joten se on helppo ottaa käyttöön. Ensimmäisellä käyttökerralla voi käyttää hieman tavallista enemmän rasvaa. Varsinkin proteiinipitoinen raaka-aine voi tarttua herkemmin, kun pannua käytetään ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme patalappujen tai uunikintaiden käyttöä, sillä teräspannu lämpenee nopeasti ja pysyy lämpimänä pitkään. Paistinpannun kahva on kuitenkin ontto, joten se ei kuumene.

Anna pannun lämmetä hitaasti ja lisää rasva vasta lämpimään pannuun, esimerkiksi induktioliettä käytettäessä kannattaa käyttää hieman normaalia alempaa lämpötilaa, sillä pannu kuumenee nopeasti. Tämä paistinpannu kestää korkeita lämpötiloja ja sopii sen vuoksi erinomaisesti monipuolisesti ruoan valmistukseen.

Anna pannun jäähtyä käytön jälkeen ja pese se sitten lämpimällä vedellä ja pesuharjalla. Käytä mahdollisimman harvoin pesuainetta. Mikäli pannu ei puhdistu pelkällä lämpimällä vedellä, voi pannun pohjalle laittaa tilkan vettä ja kiehauttaa. Anna pannun jäähtyä ja poista lika tiskiharjalla. Tarvittaessa voit käyttää suolaa hankausaineena. Ripottele suolaa lämpimälle pannulle ja hankaa talouspaperilla puhtaaksi. Puhdistuksen jälkeen voit rasvata pannun ohuella kerroksella kasviöljyä. Tämä suojaa pannua ruostumiselta.

Hiiliteräspannun kanssa voi käyttää kaikkia, myös teräksisiä keittiötyövälineitä.


Toggle Nav
Ostoskori