Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Terassikalusteet

Terassikalusteet

Tuotteet 1-36 / 261

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 261

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolan terassikalusteet luovat tunnelman

Terassikalusteet ravintoloiden edustoilla ovat varma kevään merkki. Talven jälkeen ravintolat, kahvilat, hotellit ja baarit valmistautuvat tulevaan kesään tarjoten asiakkaille viihtyisän ajanviettopaikan ulkoilmasta nauttien. Terassien kalustuksella on siis todellakin väliä, sillä ne eivät tarjoa ainoastaan paikkaa istua, vaan luovat myös tunnelmaa houkutellen terassikansan juomien ja ruokien äärelle pidemmäksikin aikaa. Terassikausi on Suomessa lyhyt, mutta sitäkin tärkeämpi - niin asiakkaille kuin yrityksille.

Panosta laadukaisiin terassikalusteisiin

Puhtaat, laadukkaat sekä ehjät terassikalusteet sekä ravintolakalusteet kertovat yrityksesi tarinaa yhdessä tarkkaan valittujen astioiden, lasien, aterimien, baaritarvikkeiden sekä sisustustuotteiden kanssa. Unohtamatta tietenkään ravintolan ilmeeseen suunniteltuja työvaatteita. Terassikalusteiden valinnan lisäksi niiden säännöllinen huoltaminen on tärkeää. Kalusteita kuluttavat ennen kaikkea aurinko, tuuli, sade sekä lämpötilanvaihtelut. 

Ravintolan terassikalusteiden kunnossapito:

  • Säilytä mahdollisuuksien mukaan terassikalusteita suojassa katoksen alla
  • Kalusteet kannatta pyyhkäistä sateen jälkeen aina kuiviksi
  • Peruspuhdistus on hyvä hoitaa säännöllisesti ja perusteellisempi puhdistus vähintään kerran vuodessa
  • Säilytä ravintolan, hotellin, baarin tai kahvilan terassikalusteet talven yli kuivassa paikassa, jossa ilma pääsee vaihtumaan eikä lämpötilanvaihtelut ole suuret
  • Panosta terassikalusteiden hankinnassa laatuun ja kestävyyteen: pitkäikäiset kalusteet säästävät rahaa sekä ympäristöä

Terassikalusteiden materiaalivaihtoehtoja on monia

Terassikalusteita valmistetaan useista erilaisista materiaaleista. Suosituimpia materiaaleja ovat puu, muovi ja alumiini. Puiset terassikalusteet ovat tyylikkäitä, mutta vaativat myös huoltoa. Kiinnitä huomiota siihen, onko puinen materiaali öljyttyä, kuultokäsiteltyä, tiikkiä vai maalattua puuta. Nämä kaikki ominaisuudet vaikuttavat erityisesti puukalusteiden hoitoon ja huoltamiseen. 

Rottinki on suosittu materiaali terassikalusteissa, mutta materiaalina se ei kestä kosteutta kovinkaan hyvin. Rottinkiset terassikalusteet kannattaakin sijoittaa aina suojaa sateelta. Hyvä vaihtoehto rottingille on myös polyrottinki, joka on kestävämpi muovipohjainen materiaali. Polyrottinkiset terassikalusteet sietää kosteutta huomattavasti paremmin eikä kärsi myöskään pienessä pakkasessa.

Muoviset terassikalusteet kestävät sääoloja laidasta laitaan ja ovatkin suosituimpia vaihtoehtoja terasseille. Muoviset kalusteet kannattaa kuitenkin puhdistaa säännöllisesti, sillä muovi likaantuu ja pinttyy helposti ruman näköiseksi. Valkoiset tai vaaleat terassikalusteet värjäytyvät helposti, joten suunnittele värivalintakin huolella. 

Alumiini ja rauta ovat kestäviä terassikalustemateriaaleja. Alumiini on melko pehmeää, joten rautaan verrattuna se kolhiintuu herkemmin. Alumiini kestää kuitenkin hyvin sääolojen vaihteluja. Rauta kestää hyvin kolhut, mutta kastuessaan alkaa ajan myötä helposti ruostumaan. Ruosteiset kohdat voi hioa puhtaaksi esimerkiksi hiekkapaperilla ja maalata, jotta ruoste ei pääse leviämään. 

Terassikalusteiden pehmusteet ovat usein tekstiiliä, mitkä haalistuvat helposti auringossa eivätkä siedä vettä. Terassitekstiilit homehtuvatkin helposti, jos pääsevtä kastumaan eivätkä kuivu kunnolla. Tekstiileille on olemassa erilaisia suoja-aineita, jotka auttavat hylkimään kosteutta. Myös tekstiilien materiaalivalinnoilla pystyy vaikuttamaan niiden pitkäikäisyyteen ja kulutuskestävyyteen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme kun tarvitset apua oikeiden materiaalien valinnassa!

Tilaa ravintolan terassikalusteet helposti netistä

Meiltä löydät laajan valikoiman Suomen kesään ja eri tyylisiin ravintoloihin, hotelleihin, baareihin ja kahviloihin sopivia terassikalusteita. Osa valikoimasta on heti tilattavissa verkkokaupastamme, mutta jos mielessäsi on jotain erityisempää valikoiman ulkopuolelta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Projektimyyntimme auttaa mielellään juuri sinulle sopivien terassikalusteiden löytämisessä! Lue myös projektimyyntimme täsmävinkit ravintolan terassin suunnitteluun.

Valikoimastamme saat kalusteet ja somisteet myös pieniin tarpeisiin, esimerkiksi patiolle tai Parklet-terassille.  Laadukkaat terassituolit ja -pöydät kestävät hyvin säätilan vaihteluita ja kesäsesongin päättyessä kalusteet voidaan helposti varastoida tai ottaa käyttöön myös sisätiloissa. 

Toggle Nav
Ostoskori