Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Helsinger

Anuliina Pineda, ravintolajohtaja

Helsingear, Helsinki

Inspiraatio

  • Tiedättekö sen tunteen, kun ympärillä on niin paljon kaikkea kaunista ja ihanaa, että heikottaa. Sitä kutsutaan Stendahlin syndroomaksi. Tällaiseen tunnetilaan minut sain viimekeväinen vierailu E.Ahlströmin Creative studiolla, kun valitsimme astioita syyskuun alussa avattuun Helsingeriin. Tuo tilanne olisi varmaan pitänyt saada videolle esimerkkinä elämyksellisestä asiakaskokemuksesta. 

  • Asiakkaiden elämykset ovat minullekin ehtymätön inspiraation lähde, ja siitähän koko ravintola-alalla on kysymys. Toinen merkityksellinen seikka on liikeidea. Olen urallani hakeutunut paikkoihin, joissa kannattava liiketoiminta on ollut saavutettavissa. Menestyksekäs liikeidea on mahdollistanut sitten sen kolmannen kulmakiven eli hyvän arjen työyhteisölle. Sillä on suuri merkitys, miten työpaikalla voidaan. 

  • Vapaa-aikana liikun paljon luonnossa. Taide ja musiikki ovat lähellä sydäntäni, ja tärkeitä erityisesti nyt, kun niiden pariin jälleen pääsee. Myös ruoka ja viini inspiroivat! Seuraan Instagramissa monia ruokavaikuttajia ja -yhteisöjä. Innostun helposti hankkimaan kaikkia ihania raaka-aineita ja kokkailemaan. Viinistä yritän oppia koko ajan lisää, juuri nyt kiinnostuksen kohteena ovat pinot noir-rypäleestä valmistetut viinit.
3 ylpeydenaihetta Helsingeristä

  • Ihan ykkösenä tulee tietysti henkilökunta. Olen niin kiitollinen ja onnellinen meidän mahtavasta tiimistä!

  • Liikeideamme tarjoaa uutta: kabinettimme palvelevat olipa kyseessä aamiainen vastapaahdetulla kahvilla, lounastapaaminen tai sopimuksen allekirjoittaminen täysimittaisen liikeillallisen ja drinkkien kera. Kabinettien tarjoilut tilataan paikan päällä ja jokainen voi valita ne makunsa mukaan, joten asiakkaat eivät et ole sidottuja mihinkään ennalta määrättyyn pakettiin.

  • Maininnan ansaitsee myös upea miljöö - vähän 20-luvun art decoa, pikkuisen 70-lukua -  sekä sijaintimme aivan Helsingin sydämessä. Voiko keskeisempää paikkaa kohtaamiselle olla? 


Elämykselliset ruokamuistot

  • Opin syömään ostereita jo lapsena perhematkoilla Keski-Euroopassa ja Normandiassa. Maailman parhaan osterin löysin asuessani San Franciscossa, missä valikoimaa riitti. Japanilainen Kumamoto avasi silmät sille, miten esimerkiksi lajien kirjo ja kasvuolosuhteet vaikuttavat raaka-aineiden makuun ja aromikkuuteen. 

  • Tuolla samaisella Normandian reissulla syttyi myös rakkaus juustoihin. Meitä lapsia nauratti, kun aina ennen jälkiruokaa perhehotellimme tarjoilija kailotti mahtavalla ranskalaisella nasaalilla venyttäen kamambäär, poliveek, emmentaal…? Hassusta tarjoilukokemuksesta huolimatta lautaselle päätyivät aina ne täydelliset, juuri oikeassa kypsyysasteessa olevat palat. Sillä samalla ajatuksella mekin haluamme tarjota kauden parhaita juustoja täällä Helsingerissä. 

  • Myös idea Afternoon Tea -konseptiimme löytyi aikoinaan ulkomailta. Lontoossa Fortnum & Masonin ihana miljöö, laadukas teevalikoima, maukkaat tuotteet ja upea esillepano jäivät mieleen. 


Olen tehnyt E.Ahlströmin kanssa yhteistyötä jo 13 vuotta. Tuona aikana valikoima on kehittynyt yhä yksilöllisempään suuntaan ja saatavilla on persoonallisia ratkaisuja, jotka kuitenkin täyttävät kaikki ravintolastandardit. Nyt meille valituissa astioissa näkyy mielestäni hyvin myös henkilökunnan kokemus, osaaminen ja estetiikan taju. 

Kuvat: Kati Laszka

Toggle Nav
Ostoskori