Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Satokausimökki

Satokausikalenteri muutti mökille – Ihastuttavan värikkään huvikummun taikoi E.Ahlström

Kevättalvella Satokausikalenterin jengi päätti jättää Stadin tomut taakseen ja toteuttaa haaveensa muuttaa mökille. Unelmien Satokausi-mökki löytyi Espoon Leppävaaran luonnonkauniista Garden Village -siirtolapuutarhakylästä. Jotta uudesta kodista tulisi monikäyttöinen, käytännöllinen ja viihtyisä, haluttiin yhteistyökumppaniksi urakkaan jo 110-vuotias tunnelman luonnin konkari E.Ahlström. Lopputulos on ihastuttavan värikäs huvikumpu!


Satokauden kasvikset saadaan herkullisesti tarjottavaksi erilaisten tasojen ja kauniiden astioiden avulla.

Toimiston tunnelma voi todellakin näyttää myös tältä!

Satokausi-mökki sijaitsee uudessa Garden Village -siirtolapuutarhakylässä vehreän luonnon, kivojen ulkoilureittien sekä toimivien kulkuyhteyksien varrella. Puutarhayhteisö koostuu 54 modernista ja talviasuttavasta mökistä, yhteiskäyttötiloista sekä tietenkin kylän asukkaista.

Kevätkuukausien ajan valoisaa Satokausi-mökkiä on sisustettu ja somistettu sisä- ja ulkotiloiltaan juuri Satokausikalenterin näköiseksi yhdessä E.Ahlströmin energisen ja asiantuntevan tiimin avulla. Nyt kaunis ja monikäyttöinen siirtolapuutarhamökki on vihdoin valmis!

Tunnelmallinen sisustus luo täydelliset puitteet niin toimistotyöskentelylle kuin erilaisiin tapaamisiin sekä ihmisten kohtaamisiin – tai vaikkapa nokosille mökin hurmaavalla parvella. Mökki on sisustettu E.Ahlströmin avulla käytännöllisesti ja kauniisti, kestävillä sekä vastuullisilla materiaaleilla, jotka inspiroivat ja antavat mahdollisuuden hengähtää kiireisen arjen keskellä. Pienet väriläiskät sisustuksessa saavat vieraamme huokailemaan ihastuksesta.

Pihapuutarha saatiin kukoistamaan pörröisten pölyttäjien suosikkikukilla, kuten marketoilla, petunioilla, orvokeilla ja lobelioilla. Yrttejä, kukkia ja kasveja istutettiin kasvimaan lisäksi Mica Decorations’in käytännöllisiin ja näyttäviin eri kokoisiin ruukkuihin. Kasvimaasta löytyy rutkasti kotimaisia kasviksia sekä yrttejä, kuten retiisiä, pinaattia, raparperia, tyrniä, mansikoita, salviaa, basilikaa ja persiljaa. Nyt Satokausi-herkut voi poimia suoraan puutarhasta pöytään! Terassin ympärillä kasvaa herneitä ja papuja, niistä saamme herkkujen lisäksi kauniita köynnöksellisiä näkösuojia.


Sisustuksessa leikiteltiin väreillä. Pienet huolella valitut yksityiskohdat ovat tärkeitä tunnelman luomisessa.

Tunnelma syntyy tuhannesta palasesta

Ravintola-alalla E.Ahlström on tuttu kaikille, mutta E.Ahlströmin innovatiivinen porukka rakentaa tunnelmaa ravintoloiden lisäksi kaikenlaisiin toimipisteisiin, liiketiloihin ja jopa yksityiskoteihin. Lähtökohtana tilasuunnittelulle on kartoittaa mitä ja minkälaista tunnelmaa asiakas haluaa viestiä. Asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellaan tarkasti.

Kun yhteistyökumppania mökin sisustamiseen sekä kalustamiseen etsittiin, meidän oli siis varsin luonnollista valita tuttu luottokumppani ja alan arvostettu ammattilainen avuksemme urakkaan.

E.Ahlströmillä olo on kuin unelmien karkkikaupassa, sillä heiltä löytyy Suomen monipuolisin valikoima korkealaatuisten brändien tuotteita. ”Kaikki tuntevat meidät astiakaupoista, mutta me E.Ahlströmillä olemme niin paljon muutakin,” kertoo yrittäjä Teija Sääksmäki E.Ahlströmiltä. E.Ahlström on esimerkiksi myynyt kalusteista jo 20 vuoden ajan, ja he suunnittelevat jopa kokonaisia ravintoloita.


Yhdessä työskentely onnistuu pienessäkin tilassa, kun tila on suunniteltu käytännöllisyys edellä.

Yksi ovi avaa monta palvelua

Teija kertoo, että tilaa suunnitellessa otetaan huomioon, että arki toimii tilassa. Satokausi-toimistolla töitä tekee usein noin neljä henkilöä kerrallaan, ja toisaalta tilan tulee muuntua helposti erilaisiin tapahtumiin ja toimia käyntikorttina. Pienet huolella valitut yksityiskohdat tunnelman luomisessa ovat tärkeitä. Tiloja suunnitellaan modernisti hyvällä energialla.

Erilaisilla tekstiilivalinnoilla tilaa voidaan muokata kätevästi erilaisiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin sopivaksi. Pihaterassille meille valittiin käyttöön kierrätetyistä PET-muovipuolloista valmistettuja Suomen vaihtelevia säätiloja kestäviä upeita Liv Interiorin tyynyjä. Keramiikkaa ja astioita E.Ahlström valitsi meille esimerkiksi Seraxilta, joista hauskat Fish & Fish -pullot ja tarjoiluastiat muistuttavat meitä kotimaisten kalojen sesongeista.

Haluttu lopputulos syntyy aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Meille esimerkiksi oli tärkeää saada pieneen tilaan sopivat käytännölliset säilytysratkaisut ja hyvät puitteet ruoanvalmistukseen. Mökissä tehdään myös spontaaneja kuvauksia, joten valaisutarpeetkin otettiin huomioon.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja Satokausikalenterin uuteen kotiin. E.Ahlström ja Teija lupailivat, että saisimme miljööstä funktionaalisen toimiston lisäksi rutkasti henkistä hyvinvointia! Tämä lupaus toden totta tuli lunastettua!


Pihaterassille saadaan viihtyisyyttä oikeanlaisilla tekstiilivalinnoilla. Kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistetut Liv Interiorin tyynyt kestävät Suomen vaihtelevia säätiloja.


Teksti: Satokausikalenteri / Taija Palmunen

Kuvat: Satokausikalenteri / Mikko Uosukainen

https://satokausi.fi/

Toggle Nav
Ostoskori