Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Keittiö

Keittiö

Tuotteet 1-36 / 1974

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1974

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Keittiötarvikkeet ammattikäyttöön

Laadukkaasta ja kattavasta keittiövälinevalikoimastamme löydät oikeat tuotteet kaikkiin ammattikeittiön tarpeisiin. Kaikki valikoimamme keittiötarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja.

Keittiötarvikevalikoima ammattikeittiön tarpeisiin

Keittiötarvikevalikoimamme tuotteet on valikoitu vastaamaan vaativia ammattikeittiöiden tarpeita. Valikoimassamme olevien tuotteiden materiaalit on aina testattu ja hyväksytty ammattimaiseen ruoanvalmistukseen soveltuvaksi. Keittiövälineiden soveltuvuuden ammattikäyttöön takaavat tuotteiden kestävyys, hyvä käytettävyys ja ergonomia sekä laadukkaat materiaalit. Näin välineet kestävät käyttöä vuosia. Valikoimissamme olevat tuotteet tulevat tavarantoimittajilta, jotka suunnittelevat ja valitsevat tuotteet vain ammattikeittiöitä varten.

Keittiötarvikkeiden valikoimasta löytyy tuotteita ruoan valmistukseen ja säilytykseen sekä yleiseen keittiön siisteyteen ja järjestyksen ylläpitoon. Saat meiltä kattilat ja paistoastiat, paistinpannut, uunivuoat, genarit, keittiökulhot ja mitat, keittiötyövälineet kuten lastat, kauhat ja siivilät, leikkuulaudat, keittiöveitset ja vaunut.

Keittiötarvikkeiden valinta

Keittiötarvikkeet on hyvä valita käytännöllisyys ja käyttötarkoitus edellä. Sopivilla keittiövälineillä helpotetaan keittiön arjen sujumista, tehostetaan työskentelyä ja mahdollistetaan keittiön onnistunut ruoanvalmistus. Keittiövälineiden valinnassa on tärkeää miettiä tuotteiden oikeat käyttöön soveltuvat mittasuhteet, materiaalit ja tuotteiden suositellut käyttölämpötilat.

Esimerkiksi genareissa eli GN-astioiden valinnassa olennaista on tietää käyttötarkoitus. Valitsetko GN-astiat PC (polykarbonaatti), GN-astiat PP (polypropeeni) ja GN-astiat rst (ruostumaton teräs)?

Huomioi materiaalivalinnassa se, että ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut välineet, kuten esimerkiksi kauhat ja vispilät, ovat käytännössä ikuisia, kun taas muovikauhoja joudut jossain vaiheessa uusimaan. Kaikki E. Ahlströmin valikoimassa olevat tarvikkeet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja ammattikäyttöön suunniteltuja. Autamme mielellämme valinnassa.

Paistinpannuissa ja kattiloista on oleellista tietää käytetty lämmönlähde. Kaikki valikoimamme kattilat, kasarit ja paistinpannut soveltuvat kaasuliesille, sähköliesille ja keraamisille liesille. Valtaosa tuotteista soveltuu myös induktioliedelle ja ne on merkitty erikseen. Jos ravintolassasi on jo olemassa olevia keittiövälineitä varmista, että uudet tuotteet sopivat yhteen vanhojen kanssa. Valitse välineiden materiaali ennen kaikkea kattiloiden ja pannujen materiaalien mukaan.

Valikoimassamme on myös alumiiniastioita, joiden etuna on keveys ja hyvä lämmönjohtavuus, mutta toisaalta ne eivät varaa lämpöä yhtä hyvin kuin teräs. Alumiiniastioiden pesussa on huomioitava, että ne eivät sovellu perinteisessä astianpesukoneessa pestäväksi, sillä niistä irtoava alumiini tummentaa muut samassa koneessa pestävät astiat.

Muovituotteiden materiaaleissa ja niiden ominaisuuksissa on runsaasti eroja, jotka vaikuttavat niiden soveltumiseen eri käyttötarkoituksiin. Näistä ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin tuotteiden lisätiedoissa.

Paras valikoima ammattilaisten keittiövälineitä 

Monipuolinen valikoimamme palvelee erikokoisten ja toiminnaltaan erilaisten keittiöiden tarpeita. Valikoimaamme valitaan keittiövälineet, joissa on paras hinta-laatu suhde. Valikoimasta löytyvät myös edulliset keittiötuotteet kevyempään käyttöön. Suurin osa tuotteistamme on saatavilla nopeasti suoraan varastosta.

Kattavan keittiövälinevalikoimamme lisäksi autamme valitsemaan esimerkiksi avokeittiöihin sopivat trendikkäät yksityiskohdat. Tarjoamme myös arkea helpottavia ratkaisuja säilytykseen, kuten Rea-hyllyjärjestelmää, kertakäyttöhuppuja johdevaunuihin ja ergonomian huomioivia alustoja jätehuoltoon. 

Toggle Nav