Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kalusteet

Kalusteet

Tuotteet 1-36 / 461

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 461

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolakalusteet ravintolasi tyyliin ja konseptiin

Ravintolakalusteet tai kokonainen ravintolan sisustussuunnittelu - meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun! Kun ravintolasi kaipaa ravintolapöytiä, tuoleja, baaritiskin tai vaikkapa uudet verhot, ota meihin yhteyttä. Kauttamme saat myös sisustussuunnittelupalvelun! 

Teemme yhteistyötä monien sisustussunnittelijoiden kanssa ja tarjoamme 200 brändin valikoimasta juuri ravintolan tyyliin ja konseptiin sekä määriteltyyn budjettiin sopivat ravintolakalusteet. Tarjoamme myös räätälöityjä kalusteratkaisuja, kiintokalusteet, tekstiilit, tapetit ja somisteet. Sisustamme kaiken kokoisia ravintoloita, kahviloita sekä hotelleja. Tutustu referensseihimme ja Ota yhteyttä projektimyyntiimme ravintolakalusteiden hankinnasta!

Creative studiomme Vallillassa toimii erinomaisena inspiraationa, kun suunnittelet ravintolan sisustusta. Varaa aika Creative studiolla käyntiin!

Ravintolakalusteet ja sisustusratkaisut ammattikäyttöön

Saat kauttamme astioiden ja keittiövälineiden lisäksi koko ravintolan kalusteet, valaisimet, verhot ja sisustus- ja somistustuotteet. Valikoimistamme löydät oikeat kalusteet ja somisteet kaikkiin sesonkeihin ja vuodenaikoihin, terassikalusteita unohtamatta. Valikoimamme on jatkuvasti ajan tasalla, sillä seuraamme aktiivisesti uutuuksia ja trendejä maailmalla. Näillä sivuilla on esitelty vain pieni osa koko 200 tavarantoimittajamme valikoimaa. 

Projektinhallinnan asiantuntijamme auttavat sinua ideoimaan elämyksiä omille asiakkaillesi, toiminnallisuutta ja kustannustehokkuutta unohtamatta. Ota meihin yhteyttä, kun alat tekemään suunnitelmia, niin autamme sinua valitsemaan sopivimmat ravintolakalusteet, trendikkäimmät sisustuselementit ja toimivimmat kattaustarvikkeet. One-stop-shop -ratkaisumme ovat monipuolisia ja saat kaiken tarpeellisen yhdestä paikasta. Me olemme mukanasi koko projektin ajan ja varmistamme, että kaikki onnistuu aina loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Räätälöityjä sisustusratkaisuja

Ravintolakalusteissamme on huomioitu julkitilakäytön vaatimat ominaisuudet. Tuotteet voidaan verhoilla valmistajan omilla, käyttötarkoitukseen sopivilla kankailla, tai voit valita kankaan myös omista verkostoistasi. Kaikki tarjoamamme kankaat ja istuinpehmusteet ovat luonnollisesti paloturvallisia. Petsi- ja metallivärivaihtoehtoja on runsaasti; kalusteiden väri voidaan määritellä täysin toiveittesi mukaisesti. Muut viimeistelyt, kuten korkeus, käsinojat, kädensijat tai koristeleikkaukset, voit valita sisustuksen ja omien mieltymystesi mukaisesti.

Toggle Nav
Ostoskori