Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

K-Citymarket Raahe


Jenni Härmä, kauppias

K-Citymarket Raahe

Aloitimme K-Citymarket Raahen kauppiaina keskellä valtavaa remonttia puolisoni Tomi Pääkön kanssa maaliskuun alussa. Kauppa on uramme kolmas, ensimmäinen Citymarket. Raahe on meidän vanha kotikaupunkimme ja tulimme takaisin erittäin positiivisin mielin. Odotukset isommassa kaupassa ja ketjussa ovat korkealla. Kaupan asiakastyytyväisyys on huikealla tasolla, ja sen ylläpitäminen on meille tärkeä juttu.

Kauppiaina olemme helposti lähestyttäviä, asiakaslähtöisiä, reiluja ja reippaita. Teemme kovasti töitä, mutta hyvällä fiiliksellä. Meille on tärkeää luoda mukava ja rento ilmapiiri, jossa viihtyvät sekä henkilökunta että asiakkaat.

Koko kevään kestäneessä remontissa kaupan puitteet uusittiin kattavasti. Pääsimme mukaan vaikuttamaan ja tekemään uudenlaista kauppaa Raaheen. Saimme 300 neliötä lisää tilaa, käytäville avaruutta ja reilusti uusia tuotteita valikoimaan. Isoja muutoksia tapahtui myös palvelutiskialueella ja kahvilassa, joka uudistettiin täysin.Halusin nostaa kahvilan fiiliksen tähän päivään ja Keskolta sainkin vinkkiä, että sisustusratkaisuissa apua kannattaisi kysyä E.Ahlströmin tunnelmataikureilta. Otin heti yhteyttä ja projekti lähti vauhdikkaasti liikkeelle: kerroin toiveeni paikallisuudesta ja tunnelmasta sekä lähetin myös muutamia kuvia ajatuksieni havainnollistamiseksi.

E.Ahlströmin tiimi nappasi nopsasti kopin kaikista ideoistani ja kun pohjasuunnitelmat kuvineen tulivat, ei niihin tarvinnut tehdä suuria muutoksia. Heidän avullaan myös kahvilaan liittyvät tilaus- ja asennusvaiheet etenivät remontin keskellä sujuvasti. Kahvilasta tuli juuri sellainen, kuin olin toivonut. Siinä on ripaus merellistä luontoa, juuri meille sopivaa tunnelmaa. Sarin idea piknikistä rantaheinikolla on ihan mielettömän hieno ja mittojen mukaan teetetty tapetti tuo sen upeasti esiin. Kalustevalinnat, värit ja muut materiaalit tukevat kokonaisuutta ja kahvila solahtaa hienosti muun kaupan tunnelmaan.


Kaupan kohokohdat

  • Henkilökunta: meillä on ihan superporukka, jonka kanssa painettiin mahtavalla tsempillä koko kevät ison remontin keskellä. Nyt on ilo tehdä hommia uusissa tiloissa ja kehittää kauppaa yhä paremmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa.
  • Palvelutiskialue ja panimo-osasto: laajentunut lounasvalikoima, oma sushikokki ja oman keittiön tuotteet, joita ei saa muualta. Myös panimo-osastosta tuli hieno. Tilaratkaisut toivat lisää tilaa, ja valikoimaa saatiin kasvatettua mukavasti.
  • Kahvila: ihana, rauhallinen keidas, jonne on helppo piipahtaa vaikka lounaalle, kahville tai kavereitten kanssa koulun jälkeen. Uskon, että kahvilamme on kiva lisä Raahen tarjontaan ja itse tekemämme juustokakkukupit ja muut makeat herkut, täytetyt patongit, bagelit ja erikoiskahvit tekevät kauppansa.

Tunnelmataikuri työssään

Maria Sburatura, myyntipäällikkö ja Sari Lehto, sisustusarkkitehti

Kauppias Jenni Härmä esitteli meille konseptin, jossa kaupan sisällä oleva kahvila haluttiin uudistaa paikallisuus ja viihtyisyys huomioiden. Sekä kauppias että Kesko antoivat meille hyvät ohjeet muun myymälän materiaaleista ja värivalinnoista, jotta kahvilan ilme saatiin sovitettua samaan tunnelmaan.

Aikataulu oli varsin tiukka, joten samaan aikaan Sarin suunnitellessa pohjaa, materiaaleja ja värimaailmaa alkoi projektimyyntimme etsimään kattavasta valikoimastamme sopivia kalusteita, toimittajia, asentajia ja puuseppiä. Tällä tavalla säästimme aikaa ja saimme Jennille nopeasti ajantasaista tietoa eri mahdollisuuksista ja projektin etenemisestä.

Jennin toivoma merenranta-aihe taiottiin esiin monilla, toisiaan korostavilla yksityiskohdilla.

  • Sisustuksen jujuna on skaalattava eli tilan mittojen mukaan räätälöity tapetti, joka luo tunnelmaa piknikistä rantaheinikossa. Katosta lattiaan ulottuva kuvio on näyttävä ja alareunan tyylikäs rasterointi tekee siitä modernin.
  • Viihtyisyyttä ja merellisyyttä korostettiin läpikuultavalla valaisulla ja puupinnoilla. Tila viimeisteltiin tyyliin sopivilla somistustarvikkeilla sekä puusepän käsityönä tekemällä kalanruotokuvioisella seinällä. Maiseman väritys jatkui kalustevalinnoissa.

Myös kahvilan asiakasprofiili ja toive paikkojen lisäämisestä huomioitiin suunnittelussa. Kaikki pinnat ja materiaalit valittiin kestämään kulutusta ja pienillä korkoeroilla saimme tilaan lisää avaruutta ja istumapaikkoja.

  • Korkeiden pöytien päälle asennettiin peilit, jotka heijastavat läpikuultavien lamppujen valoa kuin veden heijastuksia luoden samalla avaruuden tunnetta tilaan.
  • Erilaiset istuinryhmät tarjoavat sopivia paikkoja sekä nuorisolle, kahvittelijoille, lounastajille että varttuneemmalle väelle.

 

Teksti: Kati Laszka

Kuvat: KCM Raahe / Jenni Härmä, moodboard-kuvat E.Ahlström

Toggle Nav
Ostoskori