Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Original Sokos Hotel Tripla

Hanna Riihimäki, hotellinjohtaja

Sokos Hotel Tripla, Helsinki


"Ykkösjuttu inspiraation näkökulmasta on koko hotellin tiimi ja työkaverit, sillä kukaan ei pysty tähän yksin. Oma roolini hotellinjohtajana on pieni ja tärkein osa ovat ihmiset, jotka työskentelevät suoraan asiakasrajapinnassa. Juuri avatussa hotellissa hulinaa ja vilskettä riittää ja on upeaa tehdä työtä motivoituneiden ammattilaisten kanssa.

Pitkään asiantuntijatehtävissä olleena minua inspiroi ja voimaannuttaa olla siellä, missä tapahtuu ja missä voi kohdata ihmisiä. 

Uuden hotellin avaaminen on kokonaisuudessaan ainutlaatuinen, inspiroiva ja mieleenpainuva  kokemus   


3 uniikkia asiaa Original Sokos Hotel Triplasta

  • Kylä-baarin metsäaiheinen matto. Se vetää katseet puoleensa, tuo baariin lisää suomalaista tunnelmaa sekä pehmentää ja rauhoittaa tilaa. 
  • Hotellihuoneiden isot ikkunat, joista maisema aukeaa kuin taulu.
  • Triplan koko kokonaisuus, jossa teemme elämyksiä yhdessä. Olemme osa kehittyvää Pasilaa ja tuomme alueelle uutta. 

Elämyksellisiä ravintola- ja asiakaspalvelutilanteita olen kokenut erityisesti ulkomailla. Mieleen tulevat esimerkiksi jouluillallinen Kuala Lumpurissa, pilvenpiirtäjän 51. kerroksessa. Näkymä trooppiseen suurkaupunkiin oli henkeäsalpaava. Vastakohta tälle on ateriat lähiravintolan betonipöydissä taivasalla, kun asuimme Keniassa. 

Vahvasti mieleen on jäänyt asiakaspalveluelämys, jossa todella luettiin tilannetta: poikamme syntymäpäivän huomioiminen kambozhalaisessa hotellissa, jossa yhtenä päivänä hotellin henkilökunta vain ilmestyi uima-altaalle ja lauloi serenadin. Todellinen wau-elämys!"

Kuvat: Kati Laszka

Toggle Nav
Ostoskori