Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Säilytys

Säilytys

Tuotteet 1-36 / 168

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 168

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Säilytys

Laadukkaat elintarvikekelpoiset säilytyslaatikot ja rasiat

Parhaiden makuelämysten lähtökohtana on huolellisesti varastoidut ruoat ja raaka-aineet. Panosta säilytyksessä laadukkaisiin säilytyslaatikoihin ja säiliöihin, jotka ovat täyttävät ammattikeittiöiden vaativat tarpeet ja joista ei irtoa herkkiin raaka-aineisiin makuja. Elintarvikkeille tarkoitetut säilytysrasiat ja laatikot ovat BPA-vapaita.

PP-muoviset GN-kokoiset säilytysrasiat ovat kestäviä ja elintarvikekäyttöön sopivia. Modulus-säilytysastioihin kuuluvat myös kannet. Kevyempään säilyttämiseen ja raaka-aineiden kuljettamiseen sopivat karkkirasiat, joiden kannet ovat tiiviitä ja estävät kosteuden pääsyn tuotteisiin.

Ympäristöystävälliset säilytysrasiat – GastroMax Bio -rasiat on valmistettu sokeriruo’osta valmistetusta komposiittimateriaalista. Näillä keittiörasioilla on 80 % pienempi hiilijalanjälki.

Kotimaiset Plastexin säilytysrasiat sopivat myös erinomaisesti pienten määrien säilyttämiseen. Suurten määrien säilyttämiseen valikoimissamme on Orthexin PP-muovisia säilytyslaatikoita.

Jauhovaunut tuovat työhön sujuvuutta

Rubbermaidin jauhovaunuja on helppo liikutella ja käyttää. Jauhovaunun materiaali on polypropeenia.  Vaunun kirkas polykarbonaatista valimistettu liukukansi asettuu kolmeen asentoon ja sen voi avata yhdellä kädellä. Jauhovaunujen väliseinän avulla raaka-aineiden kierto toimii oikein. Jauhokauhan saa vaunun sivuun kiinni, jolloin jauhokauhat pysyvät tallessa, eikä kahva joudu kosketuksiin vaunun sisällön kanssa.

Ämpärit ja vesisaavit

Ämpärit ja saavit ovat keittiön monipuolisia apulaisia, jotka pelastavat monet tilanteet. Elintarvikekäyttöön tarkoitetusta muovista tai teräksestä valmistettujen ämpärien lisäksi veden kuljettamiseen sopivat erityisen hyvin hanalliset vesiastiat. 

Säilytysjärjestelmä tuo lisähelpotusta säilytykseen

REA-säilytysjärjestelmä on hygieeninen, kaikkiin tiloihin sopiva ratkaisu, joka on helppo kasata ja siirtää paikasta toiseen. Kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä on saatavilla pyörillä tai ilman, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Muovisen säilytysjärjestelmän kantavuus on 200 kg/m. Hyllyt ovat kierrätyskelpoista elintarvikemuovia ja ne on helppo pestä. Tuotteen pakkasenkestävyys on -40 °C ja se kestää konepesua +90 °C saakka.

Toggle Nav
Ostoskori