Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Vinkkilista tunnelman ja miljöön luomiseen ravintolassa


Kesäkuu 2024

Somistus luo tunnelmaa, joka vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen, mielialaan ja ruokahaluun. Me E.Ahlströmin tunnelmataikurit olemme tukkukaupan ammattilaisia, ja tarjoamme laajan valikoiman ihania somistetuotteita ravintoloille heti toimitukseen varastovalikoimastamme. Tässä tunnelmataikureiden vinkit ravintolan onnistuneeseen sisustusprojektiin:

Mieti, millaista tyyliä tai teemaa tavoittelet ravintolaan

Mieti, millaista tyyliä tai teemaa tavoittelet, miten erottaudut. Hyvään ruokaan, palveluun ja sisustukseen pätee sama sääntö: ennenkokemattomat elämykset muistetaan! Olemme rakentaneet inspiroivia moodboardeja, joista voit valita sopivan tyylin ja värimaailman ravintolaasi. Voit luoda tunnelmaa esimerkiksi seuraavilla tuotteilla:

  • Kynttilät ja lyhdyt: Kynttilät luovat lämpöä ja valoa pimeisiin iltoihin. Valitse eri kokoisia ja muotoisia kynttilöitä ja asettele ne kauniisti lyhtyihin tai alustoille. Voit myös käyttää led-kynttilöitä, jotka ovat turvallisia ja kestäviä.
  • Kukat ja viherkasvit: Valikoimastamme löydät useita erilaisia koristekasveja, jotka jaksavat kukkia ja vihertää vuodenajasta ja säästä välittämättä!
  • Tekstiilit: Valikoimissamme on useita kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistettuja tyynyjä ja vilttejä, jotka sopivat erinomaisesti myös ravintolan terasseille ja ulkokäyttöön. Sen lisäksi, että tekstiilit ovat käytännöllisiä, ne lisäväät pehmeää ja kotoisaa tunnelmaa ravintolaan.
  • Koriste-esineet: Viimeistele ravintolan sisustus tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla, kuten yhden kukan maljakoilla, kauniilla kynttilänjaloilla tai näyttävillä valokylteillä. 

Ravintolan sisustus - rytmiä, luonnetta, lämpöä ja pehmeyttä

Viimeistele sisustus tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla. Valaistus antaa rytmiä ja tunnelmaa tilaan, kun taas värit, tekstiilit ja sisustustuotteet tuovat lämpöä ja pehmeyttä. Oli tyyli tai teema mikä tahansa, tilan tulisi näyttää yhdeltä hyvin suunnitellulta kokonaisuudelta ja korostaa ravintolan brändi-ilmettä. Lue Ravintola Tellerin referenssi, mistä he ovat saaneet inspiraationsa ravintolan konseptiin, sisustukseen ja ruokatuotteeseen. Tutustu myös artikkeliimme Näin rakennat täydellisen terassitunnelman, johon olemme keränneet tuotteita kolmeen eri tyyliin.


Suunnitellaanko ravintolan sisustus yhdessä?

Seuraamme jatkuvasti sisustusmaailman trendejä, etsimme aktiivisesti ideoita maailmalta ja teemme kovasti töitä, jotta juuri meiltä löytyvät myös parhaat sisustusuutuudet. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman sisustustuotteita, mutta halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä, niin valitaan yhdessä sopivat tuotteet ravintolaasi Creative Studiollamme!Toggle Nav
Ostoskori