Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ravintola Mad


Mia Pesonen, kehityspäällikkö ja Elina Raiha-Pitkänen, operatiivinen päällikkö

Ravintola Mad, ISS Palvelut, Helsinki

Ravintola MAD avautui toukokuun alussa aivan Helsingin ydinkeskustaan. Se sijaitsee vuonna 1910 valmistuneessa arvokiinteistössä Mikonkatu 7:ssä, jossa ISS hoitaa koko talon palvelut: vastaanoton, kiinteistöhuollon, siivouksen, ravintolan sekä tapahtuma- ja kokouspalvelut. Haluamme mahdollistaa sen, että talossa olevat yritykset voivat keskittyä liiketoimintaansa meidän huolehtiessa kiinteistön sujuvasta arjesta.

Kehityspäällikkö Mia Pesonen (oikealla) ja tarjoilija Lorena ovat innoissaan MADin konseptista. E.Ahlström taikoi tunnelmaa astioilla ja työvaatteilla.Ravintolan haluttiin erottuvan massasta ja kutsuvan asiakkaikseen kiinteistön toimijoiden lisäksi kaikkia lähiympäristössä liikkuvia. Konseptin juuret ovat Tanskassa, jossa ISS perustettiin yli sata vuotta sitten. Siellä, kuten Suomessakin, arvostetaan oman maan antimia sekä sesonkiajattelua. Ruokamme on oivaltavaa, rehellistä, herkullista ja täyttävää. Tarjoamme MADissa arkilounasta sekä erilaisia kahvila- ja kokouspalveluja. Lauantaisin meillä herkutellaan brunssin merkeissä. Olemme myös juhla- ja tapahtumatila eli kaikki ravintolan tilat on mahdollista varata yksityiskäyttöön.

MADin kohokohdat

  • Meidän henkilökunta on täyttä timanttia!  On kokeneita ISS:n konkareita, jotka osaavat talon systeemit ja järjestelmät sekä uusia ammattilaisia, jotka otimme ilolla mukaan kehittämään MADin konseptia.  Kaikilla meillä on toive siitä, että voisimme tulevaisuudessa olla myös yksi niistä paikoista, joissa alalle tulevat nuoret voisivat ottaa ensiaskeleitaan.
  • Ruoka ja raaka-aineet, joiden takana on paljon sesonkiajattelua, pientoimittajia sekä hävikinhallintaa pientä retroilua unohtamatta. Vai milloin olet syönyt kunnon pannupihviä tai rapeaksi paistettua leikettä lounaalla? Lounaskokemus on tehty myös sujuvaksi: lämmin ruoka tilataan ja maksetaan heti tullessa ja haetaan avokeittiön tiskiltä piipparin vilkkuessa. Hintaan kuuluu runsas salaattipöytä, josta saa halutessaan santsata. Tällä konseptilla haluamme kannustaa asiakkaita hävikin vähentämiseen.
  • Sijainti ja upeat puitteet, jossa pelkistetty tanskalainen tyyli pääsee oikeuksiinsa design-huonekaluineen ja viherkasveineen.


Alusta asti oli selvää, että haluamme nostaa ruoan esiin näyttävillä ja värikkäillä astioilla. Tähän kohteeseen valitsimme myös omat, persoonalliset työvaatteet. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta ja lukuisia ”vitsit, miten makeet” -kommentteja molemmista. Astioiden värivalinnat koordinoimme lopuksi yhdessä tilojen suunnittelusta vastanneen Futudesignin kanssa, jotta eri sävyt varmasti natsasivat ja pääsivät oikeuksiinsa sisustuksen ja tunnelman kanssa.

Myös essujen värit löytyivät sisustuksen kautta ja samalla ne yhdistävät hienosti keittiön ja salin työasut. Malli on kiva, säädettävissä kaiken kokoisille ja siinä on hauskoja yksityiskohtia. Niin ikään kokkitakit ja tarjoilijoiden mekot ovat saaneet työntekijöiltä kiitosta. Materiaalit hengittävät  ja tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten.

Tunnelmataikuri työssään

Anne Pudas, avainasiakaspäällikkö, E.Ahlström

  • Kun ISS:n ladyt esittelivät MADin konseptin, niin ajatuksiini nousivat tanskalaiset voilevät, herkullinen lounas ja rento tunnelma, joka on viimeistelty pienillä, kivoilla yksityiskohdilla designhuonekaluista näyttäviin astioihin ja persoonallisiin työasuihin asti.
  • Tunnelma taiottiin esiin herkullisilla väreillä toiminnallisuutta ja budjettia unohtamatta. Annokset saavat nyt loistaa Dudsonin Harvest -lautasilla, joiden sävyt ovat rohkeasti sinistä ja turkoosia. Ja miten sattuikin, että juuri turkoosi on Mian lempiväri.
  • Myös työvaatteisiin kaivattiin pientä jujua. Sellaiset löytyivät Chaud Devantin ja Medantan valikoimista. On kiva kuulla, että sekä astiat että työvaatteet ovat olleet puheenaihe asiakkaiden keskuudessa. Taisimme siis onnistua valinnoissa!

MAD oli ensimmäinen isompi projekti yhdessä E.Ahlströmin kanssa. Anne palveli meitä upeasti, hänellä oli valtavasti hyviä ideoita ja ehdotuksia sekä astia- että työvaatevalintoihin. Yhteinen sävel löytyi nopeasti ja tulevaisuudessa meillä olisi mahdollista hyödyntää myös yrityksellemme räätälöityä verkkokauppaa täydennysostoja varten.  

Pääsimme myös Creative Studiolle testaamaan ja kuvaamaan annoksia ennen ravintolan avaamista. Näimme, miten lautaset toimivat ja saimme samalla tehtyä materiaalia ravintolan markkinointia varten. Siitä oli iso apu.Teksti ja kuvat: Kati Laszka

www.ravintolamad.fi

 

Toggle Nav
Ostoskori