Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ravintola Popolo

Laadukasta ja viihtyisää ruokailua Pyhällä

Ravintola Popolon tarina alkoi vahvasta halusta tarjota Pyhätunturilla laadukasta ja viihtyisää ravintolapalvelua. Henrik Riipinen, ravintola Popolon omistaja ja visionääri, kertoo, että paikan valintaan vaikutti Pyhän maine korkeatasoisena talviurheilukohteena. Henrik kuvailee Popoloa laadukkaaksi ruokapaikaksi, jossa ilmapiiri on kuitenkin rento ja viihtyisä.

- Popolo tarkoittaa italiaksi ihmisiä, ja tämä heijastuu suoraan myös ravintolan identiteettiin. Halusimme luoda Popolosta kohtaamispaikan, jossa ihmiset voivat nauttia laadukkaasta ruoasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Ravintolan sydän on puulla lämmitettävä pizzauuni. Listalta löytyy siis luonnollisesti herkullisia pizzoja, pastaa, lasagnea, jaettavia alkupaloja, salaatteja sekä tietysti herkullisia jälkiruokia, Henrik avaa ravintolan konseptia.


Ravintola Popolon listalta löytyy muun muassa herkullisia pizzoja, pastaa, jaettavia alkupaloja sekä jälkiruokia.

Persoonallista ilmettä ja laatua kattaukseen sekä sisustukseen

Henrik Riipinen kertoo, että astiavalintojen suunnittelussa korostettiin sopivuutta ravintolan ilmeeseen, jonka on suunnitellut sisustusarkkitehti Joanna Laajisto, persoonallisuutta sekä toimivuutta. Virva Hyykoski E.Ahlströmiltä kertoo, että Henrikillä oli jo suunnittelutyön alkaessa joitain ajatuksia kattauksen tyylistä, ja yhteistyöllä kokonaisuuteen löydettiin se kuuluisa punainen lanka.

- E.Ahlströmilla oli kaikki kattaukseen liittyvät kriteerit hallussa, ja he pystyivät tarjoamaan meille juuri sitä, mitä tarvitsimme, Henrik kiittelee.

Henrik kertoo, että astiavalinnoissa tärkeää oli myös mahdollisuus personoida astioita. Astioista haluttiin luoda tunnelmallinen ja tunnistettava kokonaisuus, joka erottuu myös sosiaalisen median kanavissa.

Virva Hyykoski jatkaa, että Popoloon suunnitelluissa astioissa yhdistyvät kaunis kukkakuvio ja valkoinen reliefi. Lopullinen astiasto on kahden eri malliston yhdistelmä. Virva lisää vielä, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun asiakkaalle toimitettiin tällä tavoin personoitu erikoisastiasto, mutta ei varmasti viimeinen. Kokonaisuuden täydentää tyylikkäät kivipestyt mattapintaiset aterimet.

- Se, että meillä on niin hyvät ja luottamukselliset suhteet tavarantoimittajiin, mahdollistaa meille tällaisia erikoiseriä. Se on tässä työssä todella palkitsevaa, Virva sanoo.

Ravintola Popolon kiintokalusteista vastasi RT-Interiors ja irtokalusteista Restatop. Yritysten edustajat, Jyrki Rantala ja Antti Aaltonen, kertovat yhteistyön sujuneen erinomaisesti ja lopputuloksen vastanneen odotuksia.

- Meillä löytyi Popolon ravintoloitsijan ja omistajan Henrik Riipisen kanssa todella nopeasti yhteinen sävel siitä mitä ollaan ravintola Popolon kanssa tavoittelemassa. Olin tietenkin jo nähnyt piirustukset ja erittäin hyvät sisustusarkkitehti Joanna Laajiston tekemät havainnekuvat. Ne olivat huikean hyvät. Näimme heti, että nyt ollaan rakentamassa todella tyylikästä ja laadukasta ravintolaa. Kuvista oli helppo hahmottaa sitä, mitä oltiin hakemassa. Jopa päivä- ja iltatunnelmista oli omat havainnekuvansa, Jyrki Rantala toteaa.

- Olen Jyrkin kanssa samaa mieltä, speksit olivat todella selkeät, kiitos Joannan suunnitelmien. Aikataulu oli myös todella hyvä, eli meillä oli hyvin aikaa suunnitteluun, tilauksiin ja tavaran toimituksiin, Antti Aaltonen Restatopilta täydentää.


Popolon astiavalinnoissa tärkeää oli mahdollisuus personoida astioita, joista haluttiin luoda tunnelmallinen ja tunnistettava kokonaisuus.

Kaunis ja viihtyisä Popolo on lunastanut paikkansa

Popolo on saanut Pyhän asiakkailta erittäin positiivista palautetta, ja Henrik kertoo iloisena, että jo nyt he näkevät tuttuja kasvoja, jotka palaavat ravintolaan useamman kerran. Henrik kiittelee myös E.Ahlströmin ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua, joka mahdollisti projektin sujuvan toteutuksen.

Popolo on saanut jo ensimmäisten toimintakuukausien aikana vahvan jalansijan ja hyvän vastaanoton Pyhän ravintolamarkkinoilla. Henrik ja Virva ovat molemmat tyytyväisiä lopputulokseen ja onnistuneeseen yhteistyöhön Popolon ja E.Ahlströmin välillä.

- Parasta palautetta on se, että asiakas, jolle olemme saaneet suunnitella jo aiemmin ravintolan kattauksen, palaa uuden projektin kanssa. Näin kävi Henrikin kanssa. Olimme suunnitelleen astiat Rukan Vespino -ravintolaan ja nyt saimme tehdä saman Popolon kohdalla. Se todella palkitsee ja tuntuu ammatillisesti ja henkilökohtaisesti todella hyvältä, Virva kertoo.

Myös sisustuksen osalta projekti oli sujuva alusta loppuun ja lopputulos sen mukainen.

- En ole vielä päässyt kohteessa käymään, kun se on valmistunut, mutta kuvia valmiista ravintolasta olen nähnyt ja kyllähän se on juuri sellainen kuin Joannan hienoista havainnekuvista jo näinkin. Toivottavasti pääsen pian käymään Pyhällä ja näen paikan livenä, Jyrki summaa.

- Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja asiakas eli ravintoloitsija Henrik Riipinen on myös. Joannan kanssa on hienoa työskennellä ja hänen suunnittelemansa kohteet ovat aina niin upeita, että niitä ylpeydellä myös nostaa omissakin kanavissa ja käyttää referenssinä. Kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, projektin voi sanoa olleen varsin onnistunut, Antti lisää.

Ravintola Popolo on siis paitsi herkullisten makujen myös huolella suunniteltujen ja toteutettujen kalusteiden tyylikäs näyttämö. Kiintokalusteet ja irtokalusteet sulautuvat saumattomasti yhteen luoden E.Ahlströmin huolella suunnitteleman personoidun kattauksen ja yksityiskohtien kanssa viihtyisän ja laadukkaan ympäristön ruokaelämyksille Pyhätunturilla.


Ravintola Popolossa yhdistyy upella tavalla yhteistyössä toteutettu personoitu kattaus sekä viihtyisä ja laadukas sisustus.

Kopioi Ravintola Popolon tyyli

Ravintola Popolon astiavalinnoissa korostettiin sopivuutta ravintolan ilmeeseen, lopputuloksesta haluttiin luoda tunnelmallinen ja tunnistettava kokonaisuus.

Kotikokkaaja, osta tuotteet kuluttajakaupastamme.


Tutustu Ravintola Popoloon

Ravintola Popolon sydämenä sykkii loimuava puu-uuni ja Italian aidot maut.


Teksti: Teresa Välimäki

Kuvat: Insait Oy / Lauri Puustjärvi


Toggle Nav
Ostoskori