Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Pillivuyt

Ranskalainen Pillivuyt valmistaa klassisia keittiövälineitä, kuten posliinisia kulhoja ja vuokia. Pillivuyt on yksi vanhimpia ranskalaisia brändejä, ja se on perustettu yli 200 vuotta sitten vuonna 1818 Louis Charles Pillivuytin toimesta. Pillivuyt edustaa huippuosaamista, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle. Jokainen tuote on valmistettu kokonaan ja ainutlaatuisesti Ranskassa, ja yritys on ranskalaisen huippuosaamisen ja asiantuntemuksen majakka ympäri maailmaa. Pillivuytin tehdas sijaitsee Ranskan Mehun-sur-Yevressä.

Pillivuytin tuotevalikoimaan lukeutuu erilaisia annosvuokia, kulhoja, uunivuokia ja piirakkavuokia, joita yhdistää minimalistinen ja tyylikäs muotoilu. Posliiniset tuotteet kestävät uunia, mikrolämmitystä sekä pakastusta. Astiat voidaan siirtää suoraan pakastimesta uuniin, sillä materiaalit ja valmistustavat kestävät erinomaisesti lämpötilanvaihteluja. Pillivuytin lasite on poikkeuksellisen kova kestäen halkeilua ja naarmuuntumista. Ikoniset astiat yhdistävätkin niin laadun, tyylikkyyden kuin pitkäikäisyydenkin.

20 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

20 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori