Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Pesukorit

Pesukorit

Tuotteet 1-36 / 54

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 54

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Pesukorit ja pesupakit

Se, minkälainen pesukone ravintolassasi on, vaikuttaa siihen minkälaiset pesupakit tarvitset.

Lasikorien valinta

Lasikorin käyttö lisää lasien käyttöikää

Suosittelemme aina lasien pesua lasipakissa. Näin lasit eivät pesun aikana osu toisiinsa ja pysyvät huomattavasti kauniimpana ja kirkkaampana pitkään. Jos säilytät laseja takahuoneessa lasipakeissa, tarkista, että lasit mahtuvat pesukoriin kokonaan. Kätevät lasikorien korotusosat helpottavat erityisesti niissä tilanteissa, joissa on käytössä runsaasti erikorkuisia, mutta saman levyisiä laseja. 

Pesukorien lisätarvikkeet

Saat kauttamme myös muita tarpeellisia pesukorien lisäosia. Esimerkiksi painoritilä pesupakissa saattaa auttaa, jos esimerkiksi kahvikupit ovat kevyitä ja keikahtavat helposti. Pesulokerikkoon tai aterintelineeseen saat aterimet lajiteltua valmiiksi toista pesua varten. Kapeampivälikköinen pesukori sopii esimerkiksi tarjottimien pesuun.

Jos säilytät esimerkiksi laseja lasipakeissa, tarkista että lasit mahtuvat pesukoriin kokonaan. Käytä tarvittaessa pesukorin kantta tai suojahuppua suojaamaan pakkeja pölyltä. Helppoon ja kätevään pesukorien liikutteluun suosittelemme pesukorien kuljetusvaunuja, jossa pesupakit kuivuvat ilmavasti tai rulla-alustaa, johon korit saa pinottua tukevasti kuljetuksen ajaksi. 

Toggle Nav
Ostoskori