Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Rakkaudesta suomalaiseen gastronomiaan


Ravintola-ala on meille sydämen asia ja meille on tärkeää, että ravintola-ala saa ansaitsemaansa arvostusta! Olemme mukana edistämässä ja tukemassa suomalaista ruokakulttuuria, kohottamassa kotimaisen ravintola-alan arvostusta, luomassa tunnelmaa alan arvostetuimmissa kilpailuissa ja antamassa suomalaisille osaajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan maailmalla.

Yhteistyökumppaneiden kanssa tehty työ kasvattaa myös E.Ahlströmin omaa ammatillista osaamista. Näin varmistamme, että tiedämme mitä ruokamaailmalla tapahtuu ja mitä alan johtavilla ammattilaisilla on kehitystyön alla.

Tukemalla alan kilpailuja annamme intohimoisille ravintola-alan ammattilaisille ja tuleville kyvyille mahdollisuuden kehittyä ja tulla paremmiksi! Olemme ylpeinä mukana ravintola-alan menestymisessä muun muassa:


Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut

E.Ahlström on mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaista gastronomiaa. Olemme olleet pitkään kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailujen Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen yhteistyökumppani.

Kilpailuannokset tarjoillaan ja pöydät katetaan E.Ahlströmin valikoiman tuotteilla.

Lahjoitamme myös kilpailuissa menestyneelle erikoispalkinnon.

Bocuse d'Or Team Finland

Olemme Suomen Bocuse d'Or tiimin yhteistyökumppani ja kannustamme sekä tuemme Suomen edustajan matkaa maailman arvostetuimmassa kokkien maailmanmestaruuskilpailussa.

Suomen joukkue Bocuse d'Or -kaudelle 2024-2025 on Bocuse d'Or -edustaja Ismo Sipeläinen, assistentti Kaisa Laanemäe ja valmentaja Kristian Vuojärvi.

Suomen Kokkimaajoukkue

Olemme Suomen Kokkimaajoukkue ry:n yhteistyökumppani. Joukkue edustaa Suomea esimerkiksi vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Kokkijoukkue harjoittelee jatkuvasti eri osa-alueita parhaiden valmentajien ohjauksessa.

E.Ahlström puki Suomen Kokkimaajoukkueen Chaud Devantin työvaatteisiin.


Compass Group Culinary Team

Olemme Compassa Group Culinary Teamin yhteistyökumppani. Compass Group Culinary Team kilpailee kokkien maailmanmestaruuskilpailuissa Culinary World Cupissa catering-sarjassa.

Kuva: Terhi Hytönen

Mestarikoulu-kilpailu

Mestarikoulu-kilpailu on tarkoitettu kaikille Suomen ravintola-alan oppilaitoksissa opiskeleville tai jo kokeiksi valmistuneille restonomiopiskelijoille. Mestarikoulu-kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Suomen 50 parasta ravintolaa

Suomen 50 Parasta Ravintolaa perustuu ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen, johon kutsutaan yli 1000 ravintola-alan ja ruokakulttuurin vaikuttajaa.


Saimaan ammattiopisto Sampon kondiittorimestarit

E.Ahlström on yksi Saimaan ammattiopisto Sampon merkittävistä yhteistyökumppaneista. Yhteistyö oppilaitosten kanssa on E.Ahlströmille mieluisaa. Yritys haluaa olla mukana ravintola-alalla laajasti ja kohdata alan ihmiset jo opintovaiheessa.

Yhteistyö alan oppilaitosten kanssa

Haluamme myös tukea nuoria, antaa heille mahdollisuuden oppia ja päästä eteenpäin urallaan. Tuemme alan opiskelijoiden koulutusta ja teemme yhteistyötä Haaga-Helian sekä ravintolakoulu Perhon kanssa.

Lue miten Saimaan Ammattiopisto Sampon kondiittorimestariopiskelijat Petrika Paarnio ja Johanna Silanen taikoivat Einari-leivoksen 110-vuotiaan E.Ahlströmin juhlavuonna.


Toggle Nav
Ostoskori