Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ravintolatuolit

Ravintolatuolit

Tuotteet 1-36 / 125

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 125

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolatuolit puurunko

Kun etsit ravintolaasi puurunkoisia ravintolatuoleja, ota meihin yhteyttä. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia tuoleja, joissa puu on pääasiassa. Jos sopivaa tuolia ei löydy suoraan 200 päämiehemme valikoimasta, voimme räätälöidä ravintolaasi sopivat puurunkoiset tuolit. Myös puurunkoisissa kiintokalusteissa on runsaasti valinnanvaraa.

Ota yhteyttä projektimyyntiimme ja pyydä lisätietoja!

Ravintolatuolit metallirunko

Kun etsit kovaan käyttöön soveltuvia, pinottavia tai kevytrakenteisia tuoleja, ovat metallirunkoiset tuolit erinomainen vaihtoehto. Ota yhteyttä projektimyyntiimme, me autamme sinua valitsemaan koko valikoimastamme tarpeisiisi ja ravintolan tyyliin parhaiten sopivat metallirunkoiset ravintolatuolit! 

Baarituolit ja baarijakkarat

Etsitkö ravintolaasi sopivia baarituoleja? Esittelemme sinulle mielellämme koko laajan valikoimamme: ota yhteyttä sisustusratkaisujemme myyjiin tai varaa aika Creative studiolla käyntiin!

Baarituolien lisäksi valikoimiimme kuuluvat baaritiskit, räätälöityinä ravintolan tarpeeseen ja tilaan. Kysy lisää projektimyynnistämme! 

Nojatuolit ja sohvat

Nojatuolit ja sohvat ravintoloiden ja hotellien aulatiloihin ja loungeihin, kabinetteihin, neuvotteluhuoneisiin ja hotellihuoneisiin löytyvät myös valikoimistamme. Sohvamme ja nojatuolimme ovat julkisiin tiloihin sopivia materiaaleiltaan ja pehmusteiltaan. Meiltä saat myös persoonalliset kiintokalusteet ja räätälöidyt kalusteratkaisut niin sohvien kuin nojatuolien valikoimasta! 

Toggle Nav
Ostoskori