Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Scandic Grand Central

Päivi Keippilä, Food & Beverage manager

Scandic Grand Central Helsinki


Scandic Grand Central on urani ensimmäinen hotelliavaus, vaikka olen ollut pitkään hotellialalla. Tämä on kyllä vaikuttava projekti, koska hotelli on niin hieno kokonaisuus. Olen tehnyt aiemminkin töitä paikoissa, joissa on historia ja tarina, mutta täällä ne ovat vaan niin poikkeuksellisen isosti läsnä!


3 kohokohtaa 

  • Olen ylpeä varmaan kaikista asioista täällä: upeasti entisöity rakennus, kaikki tarinat, kokonaisuus. Lisäksi parempaa sijaintia hotellille tai omalle työpaikalle ei voisi olla. Tänne pääsee kaikista suunnista ja kaikilla tavoilla ja kun kuljen itse junalla, niin eipä voisi helpompaa työmatkaa olla!
  • Täällä on valtavasti upeita erilaisia tiloja. Ihana ajatella, mitä kaikkia tilaisuuksia ja juhlia ne vielä mahdollistavat. Toivon niin paljon, että voisimme avata isosti ja asiakkaat pääsisivät kokemaan tämän paikan tunnelman.
  • Koko kokonaisuutta täydentää vielä astiasto, joka istuu talon tyyliin aivan täydellisesti. Sillä oli iso merkitys, että suunnittelimme ja ideoimme yhdessä E.Ahlströmin showroomilla. Vaikka hankimme valtavan kokonaisuuden, kaikki astiat ja lasit sopivat yhteen ja talon henkeen kuin nenä päähän. Esimerkiksi baarin lasisto, America 20’s on juuri tähän jugend-tyyliin täydellinen.

Meidän suunnittelutyötä ja ajankäyttöä helpotti valtavasti se, että E.Ahlströmin ammattitaitoiset ihmiset osasivat etsiä talon ilmeeseen sopivat pari vaihtoehtoa, joista teimme valinnan. Ei yritettykään tarjota kymmeniä vaihtoehtoja. Silti löysimme vielä joka osastolle ihania yllätyksellisiä elementtejä ja pientä luksusta.

Hämmästelen myös E.Ahlströmin nopeutta. Jos jotain puuttuu, yksi puhelinsoitto riittää, ja asia on saman tien hoidossa. Tavarantoimituskin tuli sellaista vauhtia, etten perässä meinannut pysyä. Yli viidenkymmenen astialavan purkaminen olikin sitten oma hommansa, vaikka saimme sen hoitamiseen hyviä vinkkejä E.Ahlströmin myyjältä.


Inspiraatio ihmisistä

  • Saan inspiraatiota asiakkaista ja vuorovaikutuksesta, kansainvälisestä ilmapiiristä ja asiakaspalvelusta. Odotan jo, miten tämän paikan tarinan voi tuoda osaksi asiakaskohtaamisia, jotta hotellikokemukseen tulee jotain vielä vähän enemmän.
  • Haluan myös mainita meidän ammattitaitoisen henkilökunnan - ihan mieletöntä! Meille on tullut paljon scandicilaisia muista taloista ja meillä on kyllä huikeeta porukkaa töissä. Voin varauksetta sanoa että ruoka- ja juomatuote ovat äärimmäisen herkullisia.
  • Lisäksi inspiroi työn monipuolisuus. Mun juttu on nimenomaan monipuolinen hotelliympäristö, jossa on mukana vielä kokous- ja bankettitoiminnot. Pitää olla haasteita, jotta pääsee voittamaan itsensä. Tässä työssä en ikinä ole valmis.

 

Elämykselliset hetket

Mieleen tulee hetki Hirvihaaran kartanossa, kun kartano sai Rotisseur-kilvet. Toimin silloin kartanon johtajana ja olin viimeisilläni raskaana. Siitä huolimatta halusin olla mukana koko pitkän juhlaillallisen, ja henkilökunta kävi välillä varmistamassa vointiani. Illallinen oli hyvin vaikuttava elämys ja ruoka ja juoma kertakaikkisen hyviä.

Mieleenpainuvat asiakastilanteet ovat usein sellaisia, jotka ovat aluksi olleet äärimmäisen haastavia. On hieno tunne, kun saa tilanteen käännettyä positiiviseksi. Eräskin tällainen tilanne on lopulta päätynyt siihen, että olemme asiakkaan kanssa todella hyvissä väleissä eikä alun katastrofia kumpikaan enää muistele.

Arvostan hyvää palvelua ja muistan hyvin, miten vaikuttavaa palvelua olen saanut Wienissä. Ravintolassa oli töissä paljon kokeneita tarjoilijoita, joista näki, miten he paneutuvat työhönsä täydellä sydämellä. Ihanan rentoa, iloista ja huomaavaista palvelua!


Scandic Grand Central hotelli avattiin Helsingin keskustaan 2021. Ravintoloiden ja hotellihuoneiden astiat ja keittiötarvikkeet ovat E.Ahlströmin valikoimista.

www.scandichotels.com/grandcentralhelsinki

Annos- ja interiöörikuvat: Scandic Hotels

Toggle Nav
Ostoskori