Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Saaristoravintola Paven sekä kokous- ja juhlatila HERRÖ


Espoon edustalla sijaitsevissa Pentalan ja Herrön saarissa toimivat ravintola Paven sekä kokous- ja juhlatila HERRÖ. Paven on kesäkuusta elokuuhun kaikille avoin ravintola, joka on toukokuusta lokakuuhun avoinna tilauksesta. E.Ahlströmiltä kohteisiin valittiin tunnelmaa ja miljöötä korostamaan astiat sekä keittiötarvikkeet.


Saaristoravintola Pavenissa asiakas pääsee merellisen ympäristön lisäksi nauttimaan hyvästä ruoasta.


Paikkojen toimintaa pyörittävän Hiiohoin toimitusjohtaja Henri Suni kiteyttää Pavenin ja HERRÖ:n kirkkaat tavoitteet:

- Haluamme tuottaa asiakkaille elämyksen, jossa pääsee nauttimaan kaikista tarjoamistamme puitteista – upea merellinen ympäristö yhdistettynä hyvään ruokaan, juomaan ja palveluun, Suni summaa.

Pentalan saaressa sijaitsevassa Pavenissa voi ruokailla ohitse lipuvia veneitä tiiraillen. Alkuruoat ovat tapastyylisiä. Osa pääruoista on oivallisesti saatavana väliruokakoossa, jolla huomioidaan esimerkiksi lapsiasiakkaat tai pieniä annoksia syövät aikuiset.

Suvisaariston Stora Herrön saaressa puuhuvila HERRÖ:n ainutlaatuisesta tunnelmasta pääsevät nauttimaan kokous- tai juhlavieraat, joille menu räätälöidään toiveiden mukaan. HERRÖ tarjoaa puitteet erilaisille tilaisuuksille laidasta laitaan: häille tai muille kesäjuhlille, kokouspäiville illanviettoineen ja muille yritystapahtumille. Ohjelmanumeroiksi tilaisuuksiin voi valita esimerkiksi viininmaistelun, meditaatioretriitin tai venesafarin. Hiiohoin oma pitopalvelu Haikala catering suunnittelee ja tarjoilee kokopäiväisille vieraille lounaan, välipalan ja illallisen. Ruokalistalta voi valita saaristohengessä vaikkapa piparjuuri-rapuskagenin tai AINIA® -kupista tarjoillun sienicappuccinon.

- Kiinnostuimme ennallistetuista AINIA® -tuotteista, sillä ajatuksenamme on pyrkiä tekemään toiminnassamme mahdollisimman ekologisia valintoja. Olemme aina myös tykänneet hyvännäköisistä astioista, klassikoistakin, esimerkiksi Arabiasta. Valinnassa yhdistyi monta asiaa – sekä ajatusmaailma että kierrätetty tavara kiinnosti. Parempi kunnostaa vanhaa, kuin heittää se menemään. HERRÖ:n tunnelmaan ennallistettu astiasto eri aikakaudelta sopi täydellisesti, Suni kertoo.

E.Ahlströmillä Pavenin ja HERRÖ:n toiveita lähti toteuttamaan asiakaspalvelupäällikkö Essi Johansson. Hän esitteli lähes ensitöikseen AINIA®-kiertotalouspalvelun.

- Etsimme Henrin ja kumppaneiden kanssa HERRÖseen pinoutuvaa kuppia kahdessa koossa, AINIA® -astiat tulivat heti mieleeni ja ne tuntuivat täydellisestä ratkaisulta kohteeseen, Johansson sanoo.


Saaristoravintola Paveniin pääsee omalla veneellä tai Espoon kaupungin vesibussilla.


Molemmilla rakennuksilla on mielenkiintoinen historia merellisissä maisemissa. Paven on rakennuksena vanhempi, 1900-luvun alussa rakennettu purjehduspaviljonki. HERRÖ avattiin 2015, Paven kesäkaudelle 2022. HERRÖ:ssä voi järjestää 30-40 hengen kesäjuhlia ruokailutilan ulottuessa ulkoilmaan, Pavenissa on 125 asiakaspaikkaa.

- Vierailimme isommalla porukalla E.Ahlströmin Creative Studiolla, sillä halusimme kuulla henkilökuntamme ajatuksia astioihin liittyen. Meillä oli valmiiksi tarkka visio halutunlaisten astioiden tyylistä. Essin apu sekä Creative Studiolla käyminen auttoivat kaiken tarvittavan hankkimisessa tiukan aikataulun puitteissa. Valinnat oli helppo tehdä ja tarvehankintamme etenivät kivuttomasti, Suni kiittelee.

Astiat ja keittiötarvikkeet valittiin yhdessä asiakkaan ajatusten pohjalta miljööseen sopivaksi. Inspiraationa oli maanläheinen ja merellinen tyyli, unohtamatta historiallisia rakennuksia.

- Projektia oli helppo viedä eteenpäin, koska asiakkaalla oli niin selkä visio, miltä tuotteiden tulisi näyttää, Johansson sanoo.


Pavenin ja HERRÖ:n miljööt toimivat inspiraationa astiavalintoihin.

Kopioi Pavenin ja Herrön tyyli

Kokous- ja juhlatila HERRÖ:n valittiin AINIA®-kiertotalouspalvelun kupit. AINIA®-kiertotalouspalvelu on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli, sen tavoitteena on välttää posliiniastioiden päätyminen kaatopaikalle. Me E.Ahlströmillä autamme ennallistamaan ravintolan astiat uudenveroisiksi tai kierrättämään ennallistamiseen kelpaamattomat astiat tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle. Ennallistettu AINIA®-astia on yhtä kestävä, käyttökelpoinen ja turvallinen kuin uusi. Astiat voidaan ennallistaa uudelleen jopa 5-7 kertaa, joka lisää yksittäisen astian käyttöikää jopa 50 vuoteen.

Saaristoravintola Pavenin astiavalintojen inspiraatio lähti merellisestä ympäristöstä ja historiallisesta purjehduspaviljongista. Ravintolasta löytyykin Schönwaldin Shiro-astioita, Churchillin Stone-lautasia sekä Bauscherin Marie Christine -astioita. Juomalasiksi valikoitui Rayo-lasi.

Tutustu Paveniin ja Herrön

Saaristoravintola Paven: https://www.paven.fi/

Kokous- ja juhlatila HERRÖ: https://www.herro.fi/ 

 

Teksti: E.Ahlström

Kuvat: Saaristoravintola Paven

Toggle Nav
Ostoskori