Työvaatteet

Käytännöllistä ja hyvännäköistä saliin ja keittiöön

Työvaatteet ravintolaan ja keittiöön

Tarjoamme laajan valikoiman työvaatteita ravintola-alan ammattilaisille, keittiöihin, ravintolasaleihin ja kahviloihin. Olemme valinneet valikoimiin ajassa olevia trendikkäitä ja toiminnallisia, ravintolan arjessa toimivia työasuja. Ja mikä tärkeintä: työvaatemallistomme materiaalit ovat myös miellyttäviä pitää ja käyttää. Tule sovittamaan oikeat koot showroomillemme, varaa aika tästä 

Kuinka stailata sesongit esiin ravintolassa?

Ravintola-alan työvaatteet - toimivaa ja tyylikästä

Ammattilaisemme ovat pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisia ja viettäneet monta vuotta työvaatteissa ihan itse. Tiedämme, miltä hyvät kokin ja tarjoilijan työvaatteet tuntuvat – ja mikä ilo on laittaa kaunis ja toimiva työasu päälle joka päivä! Ravintola-alan työvaatteissa näemme tärkeänä toiminnallisuuden ja ajassa olevan, mutta aikaa kestävän suunnittelun. Tunnemme myös tuotteidemme tarinan ja tiedämme missä valikoimamme työvaatteet on tehty.

Valikoimamme ravintolatyövaatteet - paidatkokkitakit ja housut - ovat saatavissa sekä miesten että naisten malleissa, eri väreissä ja eri kuoseissa. Löydät verkkokaupastamme myös monipuolisen valikoiman ravintolakäyttöön sopivia tyylikkäitä esiliinoja.

Mitä ravintolan työvaatteilla voi viestiä?

Ravintolaan ja keittiöön valittavilla työvaatteilla voit tukea sekä henkilökunnan työssä viihtyvyyttä että ravintolan brändiä. Työvaatteiden avulla sinulla onkin erinomainen mahdollisuus erottautua ja kertoa asiakkaille minkälaisesta ravintolasta on kysymys.

Valmisvaatemallistoa voimme personoida erilaisilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Isompiin projekteihin voimme myös toimittaa päämieskumppaneidemme kanssa räätälöityjä design-mallistoja.

Trendikkäät ja mukavat, arjessa toimivat työvaatteet on mukava pukea päälle päivittäin. Parhaimmillaan ravintolan työvaatteet ovat sellaisia, että et halua työpäivän päätyttyä ottaa niitä pois. Lähes kaikki mallistomme vaatteet ovat pesulapestäviä.

Varaa aikaa työvaatteiden sovitukseen

On hyvä varata aikaa riittävästi mallien sovitukseen. Näin varmistat, että jokainen kokki ja tarjoilija saa juuri itselleen sopivat työvaatteet. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1- 4 viikkoa tilauksesta. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan.

Kun ravintolan työvaatteiden hankinta on sinulle ajankohtaista, suunnitellaan yhdessä henkilökunnallesi sopivat työvaatteet. Työasujen sovittaminen ennen ostopäätöstä kannattaa aina ja meiltä löytyykin mallit kaikista tuotteistamme. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika sovitukselle!

Haluan varata ajan sovitukseen

Etsin henkilökunnalle uusia työvaatteita ja haluan varata ajan vaatteiden sovitukselle.
Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen