Työvaatteet ravintolaan ja keittiöön

Työvaatteet

Käytännöllistä ja tyylikästä saliin ja keittiöön

Työvaatteet ravintolaan ja keittiöön

Työvaatteiden mallistostamme löytyvät kaikki tuotteet ravintolaan ja keittiöön. Haluamme tarjota sinulle käytännöllisiä ja tyylikkäitä työasuja. Ravintola-alan ammattilaisille suunnitellut työvaatteet löydät helposti verkkokauppamme valikoimasta. Olemme valinneet valikoimiin ajassa olevia trendikkäitä ja toiminnallisia, arjessa toimivia työasuja. Ja mikä tärkeintä: mallistomme materiaalit ovat myös miellyttäviä pitää ja käyttää.

Työvaatteita miehille ja naisille

Valikoimistamme löytyvät paidat, kokkitakit ja housut ovat saatavissa sekä miesten että naisten malleissa, eri väreissä ja eri kuoseissa. Samoin löydät monipuolisen valikoiman tyylikkäitä esiliinoja suoraan verkkokaupastamme.

Ammattilaisemme ovat pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisia ja viettäneet monta vuotta työvaatteissa ihan itse. Tiedämme miltä hyvät työvaatteet tuntuvat – ja mikä ilo on laittaa kaunis ja toimiva työasu päälle joka päivä! Meille tärkeintä työvaatteissamme on toiminnallisuus ja ajassa oleva, mutta aikaa kestävä suunnittelu. Tunnemme myös tuotteidemme tarinan ja tiedämme missä valikoimamme vaatteet on tehty.

Mitä haluat vaatteilla viestiä?

Työvaatteilla voit tukea henkilökunnan työssä viihtyvyyttä ja ravintolan brändiä. Vaatteiden avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus erottautua ja kertoa asiakkaille minkälaisesta ravintolasta on kysymys. Valmisvaatemallistoa voimme personoida erilaisilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Isompiin projekteihin voimme myös toimittaa päämieskumppaneidemme kanssa räätälöityjä design-mallistoja.

Pesettekö työvaatteet itse vai pesulassa?

Trendikkäät ja mukavat arjessa toimivat työvaatteet on mukava pukea päälle päivittäin. Parhaimmillaan työvaatteet ovat sellaisia, että et halua työpäivän päätyttyä ottaa niitä pois. Lähes kaikki mallistomme vaatteet ovat pesulapestäviä.

Varaa aikaa työvaatteiden sovitukseen

On hyvä varata aikaa riittävästi mallien sovitukseen. Näin varmistat, että jokainen työntekijä saa juuri itselleen oikean kokoiset vaatteet. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1- 4 viikkoa tilauksesta. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan.

Kun vaatteiden hankinta on sinulle ajankohtaista, suunnitellaan yhdessä sinun henkilökunnalle sopivat työvaatteet. Vaatteiden sovittaminen ennen ostopäätöstä kannattaa aina ja meiltä löytyykin mallit kaikista tuotteistamme. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika sovitukselle!

Haluan varata ajan sovitukseen

Etsin henkilökunnalle uusia työvaatteita ja haluan varata ajan vaatteiden sovitukselle.
Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

glögimukit ravintolaan ahlström

Mukit ja lasit glögikauteen

lautanen ravintolan logolla eahlstom

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?

Sisustusratkaisut ravintolaan Eahlström

Ravintolan perustaminen: konsepti näkyy ja tuntuu