Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Essut ja esiliinat

Essut ja esiliinat

Tuotteet 1-36 / 60

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 60

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Essut ja esiliinat ravintola-alan ammattilaisille

Essut ja esiliinat ovat olennainen osa tarjoilijoiden ja kokkien työvaatetusta. Essuja käytetään yleensä suojaamaan vaatteita likaantumiselta ja roiskeilta ruoanlaiton tai tarjoilun aikana. Ne ovat myös käytännöllisiä, sillä niihin on usein sijoitettu taskuja, joissa tarjoilijat voivat säilyttää kyniä, tilauslomakkeita ja muita tarvittavia työvälineitä.

Puoliessut ovat lyhyempiä kuin perinteiset esiliinat, mutta niillä on usein samat ominaisuudet ja ne ovat yhtä käytännöllisiä. Puoliessuja käytetään yleensä tilanteissa, joissa tarvitaan vähemmän suojausta tai esiliinan pituus voi haitata työskentelyä.

Ammattikäyttöön suunniteltuja esiliinoja, puoliessuja ja suutarinessuja löytyy verkkokaupastamme useissa eri väreissä ja materiaaleissa miehille ja naisille. Kun valitset ravintolatyöntekijöiden esiliinat ravintolasi tyyliä mukaillen, viestit samalla koko ravintolan fiilistä. Autamme mielellämme essujen valinnassa! Essut on nyt helppo tilata suoraa verkkokaupastamme. Tarvittaessa voimme brodeerata esiliinat esimerkiksi ravintolan tai kahvilan omalla logolla. Tarjoilijoiden vaatteiden yhtenäinen ilme kasvattaa ravintolan laatumielikuvaa sekä parantaa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta

Varaa aika essujen ja esiliinojen sovitukseen

Tule sovittamaan essujen ja esiliinojen oikeat koot Creative studiollemme! Voit varata ajan koko henkilökunnalle työvaatteiden sovitukseen tai henkilökunta voi sovittaa vaatteet omien aikataulujensa mukaan. Creative studio -näyttelytilamme Kuortaneenkadulla Helsingissä.

Varaa riittävästi aikaa mallien sovitukseen. Näin varmistat, että jokainen tarjoilija saa juuri itselleen sopivat työvaatteet, jotka istuvat hyvin päälle ja joissa on mukava olla. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1- 4 viikkoa tilauksesta. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan.

Kun ravintolan työvaatteiden hankinta on sinulle ajankohtaista, suunnitellaan yhdessä henkilökunnallesi sopivat työvaatteet. Työasujen sovittaminen ennen ostopäätöstä kannattaa aina ja meiltä löytyykin mallit kaikista tuotteistamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan aika sovitukselle!

Toggle Nav
Ostoskori