Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Mestarikoulu 2024 -kilpailu


Maaliskuu 2024

Me E.Ahlströmillä haluamme kannustaa nuoria ja auttaa heitä kehittymään urallaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea alan kilpailuja ja antaa intohimoisille ravintola-alan ammattilaisille mahdollisuuden loistaa. Yksi tällainen tapahtuma on Mestarikoulu-kilpailu, joka on avoin kaikille Suomen ravintola-alan oppilaitoksissa opiskeleville, tai jo valmistuneille restonomiopiskelijoille. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin Suomen ravintola-alan oppilaitoksia ja niiden opiskelijoita, sekä edistää yhteistyötä ravintoloiden, yritysten, koulujen ja opiskelijoiden välillä.

Mestarikoulu-kilpailu järjestetään joka toinen vuosi. Tänä vuonna kilpailu pidettiin Gastro Helsinki 2024 -tapahtumassa 13.-14.3. Kilpailun päätuomarina toimi keittiömestari Sasu Laukkonen.

Kilpailun finaaliannokset tarjoiltiin kilpailijoiden valitsemilla astioilla E.Ahlströmin valikoimasta. Olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana tukemassa nuoria ravintola-alan ammattilaisia ja auttaa heitä menestymään. Paljon onnea voittajille!


Mestarikoulu 2024 -kilpailun tulokset

Ensimmäinen sija: Jenni Poola ja Kuro Tomperi, Omnia, Espoo

​Toinen sija: Lidia Belardinelli ja Dzianis Aliaksiuk, Haaga-Helia, Helsinki

​Kolmas sija: Yuliia Bodenko ja Hanna Shevchenko, Keuda, Mäntsälä 

​Neljäs sija: Aino Kaarkoski ja Mila Nykänen, Stadin AO, Helsinki


Mestarikoulu 2022 -kilpailu

Mestarikoulu 2022 -kisan voittoon ylsi Turun ammatti-instituutin, TAIn, Lemminkäisten koulutalon parivaljakko Niki Sipilä ja Jasper Juutinen. 16-vuotias Juutinen oli kisan nuorin osallistuja, joka on ravintola- ja cateringalan perustutkinnon ensimmäisen vuoden opiskelija oppisopimuksella. 18-vuotias Niki Sipilä opiskelee ravintola- ja cateringalan perustutkintoa toista vuotta.

Toinen sija meni Espoon Omnian edustajille Alessandro-Geron Korrolle ja Dzianis ”Denis” Aliaksiukille, jotka palkittiin parhaasta jälkiruoasta sekä parhaasta yhteistyöstä.

Toggle Nav
Ostoskori