Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

E.Ahlström ja Restatop aloittavat tiiviin yhteistyön


Lokakuu 2023

E.Alhlström ja Restatop yhdistävät voimansa tarjotakseen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua - Ravintoloiden halutaan nyt olevan elämyskeitaita

Ravintolakattauksen markkinajohtaja E.Ahlström ja sisustusratkaisuja tarjoava Restatop aloittavat tiiviin yhteistyön. Kumppanoituminen on alalla merkittävä askel kohti entistä kokonaisvaltaisempaa palvelutarjontaa. Ravintoloilta haetaan tänä päivänä erittäin vaikuttavaa elämyksellisyyttä, jolloin lukuisat yksityiskohdat saavat vahvan painoarvon. Kumppanoitumisen myötä yritykset tarjoavat yhdessä asiakkailleen entistä monipuolisempia ratkaisuja ja markkinoiden laajimman valikoiman kattaus- ja sisustuspalveluita yhdestä paikasta. Molemmat yritykset jatkavat itsenäisinä toimijoina.


Alan trendit menevät tällä hetkellä siihen suuntaan, että ravintoloiden on kyettävä tarjoamaan entistä vahvempaa elämyksellisyyttä, ja myös tilana niiden on mukauduttava hyvin erilaisiin tarpeisiin.


110-vuotias E.Ahlström on ravintola-alan kattauspalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Yhtiöllä on valikoimissaan usean sadan brändin kirjo erilaisia kattauksen ratkaisuja. E. Ahlströmillä on jo pitkään uskottu kokonaisvaltaisen palvelun merkitykseen, ja viimeisen kuuden vuoden ajan yhtiö onkin tarjonnut asiakkailleen myös sisustussuunnittelua ja -ratkaisuja.

- Olemme pohtineet ratkaisua, jolla voisimme tuottaa entistä laajempia palveluita asiakkaillemme. Nyt meillä on kumppani, jonka tarjonnan laatu, laajuus ja vankka ammattitaito vastaavat näkemyksiämme, E.Ahlströmin toimitusjohtaja ja yrittäjä Petri Nupponen kertoo. 

- Restatop on sisustusratkaisujen markkinajohtaja, jolla on laaja valikoima kalusteita, valaisimia, kiintokalusteita ja sisustustekstiileitä. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja asiakkainaan maamme suurimpia ravintola- ja hotelliketjuja. 

Alan trendit menevät tällä hetkellä siihen suuntaan, että ravintoloiden on kyettävä tarjoamaan entistä vahvempaa elämyksellisyyttä, ja myös tilana niiden on mukauduttava hyvin erilaisiin tarpeisiin. Kuluttajien odotukset ovat kasvaneet, ja maailmalta tuttuja elämyksiä odotetaan myös kotimaassa.

- Ravintolan on taivuttava moneen ja tarjottava asiakkailleen monipuolisia elämyksiä. Enää ravintoloille ei useinkaan riitä se, että tarjotaan ruokaa, juomaa ja palvelua. Esimerkiksi päivällä lounasta tarjoava ravintola saattaa illalla muuntua taidenäyttelyksi, elokuvateatteriksi tai stand-up klubiksi. Tämä vaatii ravintolan onnistuneelta tunnelmalta ja sisustukselta valtavasti, E.Ahlströmin myyntijohtaja ja yrittäjä Teija Sääksmäki kertoo.

- Tutkimusten mukaan ravintolan onnistunut tunnelma koostuu yli tuhannesta yksityiskohdasta. Restatop on äärimmäisen laadukas ja kokenut tekijä sisustuspuolella. Nyt kumppanuutemme myötä pystymme yhdessä tarjoamaan sisustusratkaisujen ja kattaustuotteiden lisäksi kaiken sen suunnittelun ja yhteensovittamisen, jolla varmistamme, että ne lukuisat yksityiskohdat on huomioitu ja saumattomasti toteutettu kunkin ravintolan oman konseptin mukaisesti, Sääksmäki sanoo.


Jaamme saman arvopohjan ja tekemisen tavat, E.Ahlströmin yrittäjät, Teija Sääksmäki ja Petri Nupponen sekä Restatopin yrittäjät, Restatop myynnin toimitusjohtaja Minna Knifsund ja RT-interiorsin toimitusjohtaja Jyrki Rantala toteavat.


E.Ahlström ja Restatop ovat aiemminkin toimineet samojen projektien parissa, mutta nyt kumppanoitumisen myötä yhteistyötä päästään syventämään ja tarjoamaan myös asiakkaille sen parhaimmat hyödyt. 

- Olemme kaksi kotimaista, yrittäjävetoista yritystä, ja jaamme yhteisen arvopohjan sekä tekemisen tavat. Kumppaneina voimme tarjota entistäkin parempaa kokonaispalvelua laajan valikoiman ja tehokkaan palveluiden yhteensovittamisen kautta, Nupponen kertoo. 

- Restatop on rakentanut mallistoaan ravintoloille yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme iloisia voidessamme tarjota tuotevalikoimamme ja osaamisemme jatkossa myös E. Ahlströmin asiakkaiden käyttöön. Molempien pitkä kokemus, tulevaisuuteen katsova toimintakulttuuri ja vankka ravintolaosaaminen sopivat hyvin yhteen, Restatopin toimitusjohtaja ja yrittäjä Minna Knifsund jatkaa.

Yhdessä toimimalla luomme entistäkin elämyksellisempiä ja juuri asiakkaidemme konseptiin sopivia tunnelmia ravintoloihin, hotelleihin ja kahviloihin. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme voittajiksi alan ketterimmällä palvelulla ja laajimmalla tuotevalikoimalla.Kuvat: Mikko Kaaresmaa, Karoliina Jääskeläinen, Niko Sieppi


Toggle Nav
Ostoskori