Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

AINIA®-kiertotalouspalvelu posliiniastioille PRO-gaala innovaatio 2024


Tammikuu 2024

Maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli, AINIA®-kiertotalouspalvelu posliiniastioille, on Horeca-alan PRO-gaalan vuoden 2024 innovaatio!


Me E.Ahlströmillä teemme päivittäin töitä sen eteen, että voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme yhä vastuullisempia palveluita ja valintoja. Tästä esimerkkinä on maailman ensimmäinen posliiniastioiden kiertotalouspalvelu AINIA®.

AINIA®-kiertotalouspalvelu posliiniastioille

Me E.Ahlströmillä olemme optimistisia ja työskentelemme kovasti sen eteen, että voimme tarjota yhä vastuullisempia palveluita ja valintoja yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Siksi olemme ylpeitä voidessamme esitellä maailman ensimmäisen posliiniastioiden kiertotalouspalvelun, AINIA®:n! AINIA®-kiertotalouspalvelun avulla voimme pidentää astioiden elinkaarta jopa 5-7 kertaa ennallistamalla ne. Tämä tarkoittaa, että astiat voivat kestää jopa 50 vuotta! Lisäksi AINIA®-astian hiilijalanjälki on 90% pienempi verrattuna uuteen astiaan. AINIA®-kiertotalouspalvelulle on myönnetty Avainlippu- ja Design From Finland-merkit.

AINIA®-kiertotalouspalvelu syntyi halusta tehdä konkreettisia vastuullisia tekoja. Tätä palvelua ei olisi olemassa ilman upeita suomalaisia designereita Pekka Paikkaria ja Kati Tuominen- Niittylää. He ovat tämän innovaation isä ja äiti.

AINIA®-kiertotalouspalvelun takana on lisäksi iso tiimi, joka on työskennellyt väsymättä tavoitteemme eteen vähentää ravintola-alan astioista syntyvää jätettä ja edistää kestävän kehityksen liiketoimintaa. Me Tunnelmataikurit olemme sitoutuneet innokkaasti ajamaan kiertotalouden periaatteita ravintolamaailmassa ja siksi on erityisen mahtavaa saada tämä arvostettu palkinto tunnustuksena työstämme. E.Ahlström on kohta jo 111- vuotias yritys, mutta haluamme olla ketteriä edelläkävijöitä ja alamme rohkeita suunnan näyttäjiä. 

Lue lisää AINIA®-kiertotalouspalvelusta posliiniastioille.

Etsimme astioita ennallistettavaksi

Haluamme auttaa sinua uudelleen kierrättämään ravintola-astiasi! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme tarkemmat ohjeet siitä, miten voit antaa huonokuntoisille astioillesi uuden elämän. Me varmistamme myös, että tuotteet sopivat ennallistamiseen. Yleensä valkoiset, ehjät ja koristelemattomat posliiniastiat ovat parhaita tähän tarkoitukseen.

Tule osaksi hyvän kiertokulkua ja anna astioillesi uusi elämä!

Horeca-alan PRO-gaala

AINIA®-kiertotalouspalvelu posliiniastioille on vuoden 2024 PRO-gaalan innovaatio! Tämä on hieno askel eteenpäin AINIA®:n polulla ja osoitus kestävän kehityksen tärkeydestä horeca-alalla. Innovaatio-sarjassa palkitaan vuosittain toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä idea, joka voi olla uusi toimintatapa, selkeälinjainen uudistus, palvelu, tuote, teknologia tai liikeidea.

PRO-gaala kokoaa vuosittain satoja horeca-alan ammattilaisia juhlistamaan ammattitaitoa ja tänä vuonna gaalaa juhlittiin 29.1. Oopperatalossa Helsingissä. PRO-palkinnot jaetaan vuosittain 16 eri sarjassa, ja olimme erittäin innoissamme siitä, että AINIA® kilpaili juuri innovaatio-sarjassa, sillä innovaatioiden takana on aina halu kehittyä ja uudistumiseen myötämielinen suhtautuminen, tavoitteena tehdä tulevaisuudesta aina aavistuksen verran paremman. Me olemme ylpeitä siitä, että olemme mukana tässä kehityksessä ravintola-alalla.

Tunnelmia PRO-gaalasta:Toggle Nav
Ostoskori