Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Luotettava Kumppani -logo viestii reilusta yhteistyöstä


E.Ahlström haluaa osoittaa olevansa luotettava yhteistyökumppani. Tilaajavastuulain alaisena yrityksemme täytyy myös todistaa se tilaajalle erilaisin raportein. Apunamme on kuitenkin Luotettava Kumppani, joka tekee tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamisesta helpompaa.


Mitä ja ketä tilaajavastuulaki koskee?

Työn tilaajalla eli ostajalla on velvollisuus selvittää, täyttävätkö hänen sopimuskumppaninsa lakisääteiset velvoitteensa niin sopimuspuolina kuin työnantajina. Tämä velvollisuus perustuu tilaajavastuulakiin. Kyseinen laki koskee toimialoja, joilla käytetään alihankintaa tai vuokratyövoimaa.

Tilaajavastuulaki auttaa siis yrityksiä ja etenkin julkishallintoa varmistamaan, että heidän sopimuskumppaninsa on luotettava ja kilpailukykyinen.

Luotettava Kumppani auttaa tilaajavastuulain kiemuroissa

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama palvelu, joka auttaa yritystä tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamisessa. Palvelu kerää tilaajavastuulain vaatimat tiedot yrityksen puolesta ja koostaa niistä Luotettava Kumppani -raportin. Raportti todistaa tilaajalle, että yritys on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa.

Luotettava Kumppani -raportti sisältää enintään kolme kuukautta vanhat tiedot, kuten yrityksen kaupparekisteriotteen, selvityksen verovelattomuudesta sekä yrityksen merkinnästä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Lakisääteiset velvoitteet ja tärkeät seikat myös eettisyyden kannalta ovat sopimuskumppanin järjestämä työterveyshuolto työntekijöilleen sekä työhön sovellettava työehtosopimus. Muun muassa nämä tiedot jokainen tilaajamme saa E.Ahlströmistä – helpossa muodossa Vastuu Groupin Raportti- ja Valvoja -palveluista.

Palvelun vihreä logo verkkosivuillamme viestii siitä, että olemme todistetusti Luotettava Kumppani.


Kuva: Vastuu Group 

Toggle Nav
Ostoskori