Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Rst ruostumaton teräs GN-astiat

Rst ruostumaton teräs GN-astiat

Tuotteet 1-36 / 168

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 168

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Teräksinen GN-astia vai muovinen vuoka?

GN-astioita löytyy monesta eri materiaalista. Rst eli ruostumaton teräs on yleisin ja monikäyttöisin. Lisäksi astioita valmistetaan posliinista, eri muovilaaduista ja jopa lasista. Astian sopivin materiaali riippuu käyttötarkoituksesta ja käyttölämpötiloista. Oikea materiaalivalinta takaa toiminnallisuuden ja tarvittaessa mahdollistaa näyttävän esillepanon tuotteille. Ammattikeittiöissä ruoanvalmistuksessa käytettävät GN-astiat on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ne kestävät korkeita lämpötiloja ja ovat mekaanisesti hyvin kestäviä. Valikoimastamme löydät lisäksi myös posliiniset GN-astiat. Muoviset GN-astiat soveltuvat usein hyvin esimerkiksi pakastelämpötiloihin, mutta kypsennykseen niitä ei suositella. Posliiniset astiat taasen ovat erinomaisia erilaisten salaattien ja gratiinien tarjoiluun.

Valitsitpa minkä materiaalin tahansa, GN-astioiden hoito ja erityisesti kuivaus on ensiarvoisen tärkeää elintarvikehygienian ja käyttömukavuuden kannalta. Ruostumaton teräs ja muovi kuivuvat suhteellisen kauan, joten GN-astiat saattavat olla vielä pitkään märkiä koneellisen pesun jälkeen. Pinottavien GN-vuokien väliin jäävä kosteus saattaa aiheuttaa astioiden kiinnijuuttumista ja muodostaa kasvualustan mikrobeille. Kuivausvaunut ja -hyllyt ovatkin erinomainen apua pestessäsi suurempia määriä GN-astioita.

Toggle Nav
Ostoskori