Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Rinki - E.Ahlström huolehtii pakkausten kierrätyksestä


Voidaksemme sanoa, että olemme vastuullinen tukku- ja verkkokauppa, on meidän ajateltava vastuullisuutta monelta kantilta. Meidän on tarkasteltava tarjoamamme tuotteiden vastuullisuutta niiden elinkaaren alusta aivan sen loppupäähän asti. Yksi tuotteiden elinkaaren loppupään vastuullisuuskysymystä on pakkausten kierrättäminen. Tässä kohtaa kehiin astuu Rinki. Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n avulla E.Ahlström toteuttaa pakkaustensa tuottajavastuun – eli pakkaukset saadaan kiertoon.


Mikä on pakkausten tuottajavastuu?

Kaikilla yli miljoonan euron liikevaihdon omaavilla yrityksillä, jotka pakkaavat, pakkauttavat tai tuovat maahan pakattuja tuotteita, on huolehdittava pakkausten tuottajavastuusta. Eli käytännössä yrityksen täytyy järjestää pakkauksilleen kierrätys ja raportoida siitä.

Suomen Pakkauskierrätys Rinki on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka huolehtii pakkaustarvikkeiden kierrätyksestä ja raportoinnista. Tekemällä Ringin kautta sopimuksen tuottajayhteisön kanssa, joka vastaa Suomessa pakkausten kierrätyksestä, yritys saa hoidettua helposti pakkausten tuottajavastuun.

Rinki-merkki kertoo vastuullisuudesta

Suomen lainsäädännön asettama tuottajavastuu ennen kaikkea varmistaa, että säästämme parhaamme mukaan luonnonvaroja ja ehkäisemme ympäristölle koituvaa haittaa liiketoiminnastamme. Yhdessä luomme kestävämpää tulevaisuutta ja vastuullista kauppaa.

E.Ahlström pyrkii varastollaan käyttämään uudelleen kaiken pakkausmateriaalin, joka soveltuu yhä pakkaamiseen. Uudelleen käytettävän pakkausmateriaalin määrä on jo noin kolmasosa koko pakkausmäärästämme, mikä vastaa vajaata 9 tonnia pahvia vuodessa. Tämä vähentää huomattavasti kierrätykseen menevän pahvin ja muun pakkausmateriaalin kokonaismäärää.

Oletko jo huomannut verkkosivuillamme vihreän Rinki-merkin? Tällainen merkki saa komeilla vain tuottajavastuullisen yrityksen verkkosivuilla, kuten E.Ahlströmin verkkokaupassa.


Kuva: Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy

Toggle Nav
Ostoskori