Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ravintoloiden Michelin-tähdet julkistetaan toista kertaa Suomessa


Tammikuu 2024

Michelin Guide julkistaa pohjoismaisten ravintoloiden uudet Michelin-tähdet toistamiseen Suomessa vuosittaisessa tilaisuudessa, tällä kertaa Helsingissä. Michelin-tähtien jakotilaisuus järjestetään Savoy-teatterissa 27. toukokuuta.

Savoy-teatterissa järjestettävään tapahtumaan kutsutaan kaikki Pohjoismaiden Michelin-tähdillä palkittujen ravintoloiden johtavat kokit. Tähdet jaetaan nyt toistamiseen Suomessa. Michelin-gaala järjestettiin viime kesänä Turussa.


Porvoossa sijaitseva Ravintola Vår sai ensimmäisen Michelin-tähtensä viime kesänä Turussa järjestetyssä Michelin-tähtien jakotilaisuudessa.

Kestävän gastronomian edelläkävijät

Vuosittain julkaistavaan The Michelin Guide Nordic Countries -oppaaseen kuuluvat Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja ja Islanti.

Suomen Michelin-tähdillä palkituista ravintoloista viisi sijaitsee Helsingissä, yksi Turussa ja yksi Porvoossa.

  • Palace, Helsinki, kaksi tähteä
  • Demo, Helsinki, yksi tähti
  • Finnjävel Salonki, Helsinki, yksi tähti
  • Grön, Helsinki, yksi tähti
  • Kaskis, Turku, yksi tähti
  • Olo, Helsinki, yksi tähti
  • Vår, Porvoo, yksi tähti

Suomalainen ruokakulttuuri pääsee ansaitsemaansa valokeilaan

Ravintola-ala on meille Tunnelmataikureille sydämen asia ja meille on tärkeää, että ravintola-ala saa ansaitsemaansa arvostusta. Nyt suomalainen ravintolaosaaminen saa ansaitsemaansa huomiota Michelin-tähtien jakotilaisuuden myötä.

Haluamme olla mukana edistämässä ja tukemassa suomalaista ruokakulttuuria, sekä kohottamassa kotimaisen ravintola-alan arvostusta. E.Ahlström luo hyviä hetkiä ja mieleen jäävää tunnelmaa yhteistyössä myös Suomen Michelin-tähdillä palkittujen ravintoloiden kanssa, lue Ravintola Vårin tarina.


Kuvat: Kati Laszka

Toggle Nav
Ostoskori