Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Vastuullisuus E.Ahlstromilla tarkoittaa ihmisistä ja ympäristöstä huolehtimista


Helmikuu 2019

Vastuullisuus ravintola-alalla puhuttaa. Asiakkaat vaativat ravintoloilta ja hotelleilta arvopuheen tueksi todellisia tekoja. Mitä yksi ihminen voi tehdä vastuullisuuden hyväksi? Entä hotelli, ravintola tai tukkuliike? Minä uskon, että voimme yhdessä tehdä paljonkin!


Vastuullisuus E.Ahlströmilla tarkoittaa kokonaisvaltaista ajattelua siitä, että meillä on vastuu ihmisistä: työntekijöistä, kumppaneista ja asiakkaista. Tämä maailma on tarkoitettu myös jälkipolville ja sillä on meille suuri arvo. Haluamme tehdä asioita niin hyvin kuin voimme - myös vastuullisuuden osalta - ja siksi kehitämme palveluitamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti myös vastuullisuusasiat mielessä. 

Astioiden kierrätys kauttamme antaa lautasille uuden elämän

Teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tekevät kestävät valinnat helpoiksi. Ravintoloissa syntyy posliinijätettä syystä tai toisesta elinkaarensa päähän tulleista astioista. Moni ravintoloitsija pohtii, miten posliiniastiat voi kierrättää? Meillä on pitkän selvitystyön jälkeen tarjota ratkaisu –kierrätämme ravintolan astiat ravintolan puolesta!

Ravintolan astioissa käytettävä lasite on hankalasti kierrätettävää ja siksi posliiniastiat ovat aikaisemmin päätyneet sekajätteeseen. Jatkossa tavoitteemme on, ettei näin enää tapahdu. Ravintolat voivat lähettää käytöstä poistetut puhtaat astiat meille ja me kierrätämme ne Kemiönsaarella toimivan tiilitehtaan raaka-aineeksi. Palvelu tässä laajuudessaan on ainutlaatuinen ravintola-alalla ja olemme ylpeitä, että voimme tarjota kierrätyspalvelun kaikille ravintoloille.


Hyvä ruoka ja sujuva arki kuuluvat kaikille

Hyvinvoiva yritys voi myös antaa takaisin yhteisölleen. Vuoden 2018 lopussa aloitimme vantaalaisen Yhteinen pöytä -verkoston lahjoittajana ja olemme nyt osa 35 lahjoittajan verkostoa, jonka tuotteista useat tuhannet vantaalaiset hyötyvät joka viikko. Yhteinen pöytä on ruoka-apumalli, joka parantaa paikallista yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia ja monipuolistaa ruoka-avun jakelua. Toimitamme Yhteiseen pöytään käyttökelpoisia, valikoimasta poistuneita astioita ja keittiötarvikkeita jaeltavaksi 65 eri pisteeseen, kaupungin asiakastiloihin, seurakunnille ja yhdistyksille.

Ravintola-alan kehittäminen on meille tärkeää

Tuemme myös suomalaisen ruokakulttuurin, ravintolakulttuurin ja ammattitaidon kehittämistä monella tavalla: tuemme ELO-säätiön toimintaa ja sitä kautta Suomen Bocuse d’Or -joukkuetta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuja sekä Suomen Kokkimaajoukkuetta ja Fazer Culinary Teamia. Food & Art ja Food & Talk -tapahtumien yhteistyökumppanina edistämme alan verkostoitumista ja ammattitaidon kehittämistä.Vastuullisuus E.Ahlströmillä ja fiksut valinnat 100 vuotta eteenpäin

Toukokuussa 106-vuotta täyttävä E.Ahlström katsoo vähintään yhtä pitkälle tulevaisuuteen. Meitä on melkein 50 henkeä tekemässä valintoja ja 400 päämiehen portfoliolla vaikuttavuus alalle on suuri.  E.Ahlströmin arvot ovat kumppanuus, kehitys ja vastuullisuus, mutta mitä se käytännössä meille tarkoittaa? 

Työntekijät ovat arvokkain voimavaramme ja siksi kannustamme kaikkia kehittämään yritystämme. Uskon että kun yksilö kehittyy ja voi hyvin, koko yritys kehittyy ja voi hyvin. Teemme kaikki myös omia vastuullisia tekoja toimistolla, esimerkiksi puolitoista vuotta sitten siirryimme käyttämään hanavettä pulloveden sijaan. 

Kannustamme henkilöstöämme etsimään jatkuvasti vastuullisia tuotteita ja materiaaleja valikoimiimme. Valikoimassamme olevat kertakäyttöastiat ovat kaikki 100 % biohajoavia ja valmistettu muun muassa kookoksesta, bambusta, puukuidusta ja sokeriruo’osta. Astiatoimittajamme ovat eurooppalaisia ja suurin osa myynnissä olevista astioista myös valmistetaan Euroopassa: Saksassa, Englannissa ja Ranskassa. Monella tehtaalla olen myös vieraillut itse. 

 

Kuulemme mielellämme teidän asiakkaidemme ideoita liittyen vastuullisiin valintoihin ja niiden tuomiseen osaksi arkea.  Haluan haastaa myös muut yritykset kehittämään ratkaisuja kestäviin valintoihin ja ottamaan osaa keskusteluun! 

Maailma muuttuu yksi teko kerrallaan, mitä kaikkea voisimmekaan saavuttaa yhdessä?

 

Teksti: Teija Sääksmäki, myyntijohtaja, yrittäjä, E.Ahlström

Toggle Nav
Ostoskori