Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Suomalaisella työllä ja yrittäjyydellä maailmanluokan tuotteita ja palveluita


Joulukuu 2022

 

Olen ollut yhtiökumppanini Petri Nupposen kanssa yrittäjänä reilut kuusi vuotta. Mitä vuoristorataa tämä aika, ja erityisesti viimeiset kolme vuotta, onkaan ollut! Täytyy sanoa, että on ollut erittäin tärkeää, että olen saanut jakaa yrittäjyyden yhtiökumppanin kanssa. Olemme saaneet vuoroin edes hieman hengähtää näiden kuluneiden vuosien vetäessä yrittäjää kölin alta useampaankin kertaan. Mutta rehellisyyden nimissä, juuri nyt olen ylpeämpi yrittäjyydestäni kuin koskaan. Me olemme jaksaneet ja selvinneet. Me olemme ylläpitäneet suomalaista yrittäjyyttä!


"Me ajattelemme, että yrittäjyys on vastuullisuutta parhaimmillaan ja me haluamme hoitaa oman osuutemme." kertovat E.Ahlströmin toimitusjohtaja Petri Nupponen ja myyntijohtaja Teija Sääksmäki.

Hyvä tiimi on voimavara

Yrityksemme, E.Ahlström, on johdon omistama yritys, joka voi suurella ylpeydellä sanoa takaavansa työtä ja toimentuloa suomalaisille. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että meillä on upea, melkein 50 työntekijän muodostama työyhteisö, joka takaa yhteistyökumppaneillemme suomalaista työtä liki 110 vuoden kokemuksella ja osaamisella. Tiimimme on meille voimavara ja ammattitaitopankki, joka on korvaamaton ja jota kukaan ei voi kopioida. Työllistämme välillisesti paljon enemmänkin suomalaisia yhteistyöyritysten kautta ja ostamme paljon palveluita yksinyrittäjiltä. Me ajattelemme, että yrittäjyys on vastuullisuutta parhaimmillaan ja me haluamme hoitaa oman osuutemme. Meille suomalainen työ on tärkeä arvo ja sitä vaalimme.

Yrityksillä on vastuu

Haluamme haastaa kaikkia suomalaisia yrityksiä tuottamaan nimenomaan suomalaista työtä. Tähän kuvaan ei istu yritysten ilmoitus työn ulkoistamisesta ja kotimaisen henkilöstön irtisanomisista. Se jos mikä on tässä maailmantilanteessa vastuutonta. On huolehdittava suomalaisesta ostovoimasta ja yhteiskunnan kantokyvystä juuri nyt enemmän kuin koskaan. Suomessa on noin 295 000 yritystä, joista vain 0,2 prosenttia on suuryrityksiä. Loput 99,8% yrityksistä on mikro-, pien- ja keskisuuria yrityksiä. Yrittäjyys on siis erittäin tärkeä tulonlähde koko suomalaiselle yhteiskunnalle. Olisipa hienoa, jos se näkyisi myös hallituksen päätöksen teossa!

Support your local!

Kuluttajat ja yritykset voivat ostopäätöksillään vaikuttaa suoraan siihen, miten paljon Suomessa pystytään tuottamaan suomalaista työtä, miten paljon kulutetaan suomalaisia tuotteita ja tätä kautta, miten paljon kertyy verovaroja, joilla Suomi pysyy pystyssä. Support Your Local -slogan on juuri nyt todella ajankohtainen ja tärkeä. Avainlippu- merkki auttaa valitsemaan aidosti suomalaisen vaihtoehdon. Suomalaisuuden tulee olla, nyt ja tulevaisuudessa, tae laadukkaille ja kestäville tuotteille sekä hyville ja tunneälykkäille palveluille. Huolehditaan me tuotteiden ja palveluiden tuottajat, että näin todella tapahtuu. E.Ahlströmin Fresh up- palveluilla on avainlippu merkki ja AINIA-kiertotalouspalvelulla on avainlippumerkki ja Design from Finland merkki. Olemme näistä merkeistä enemmän kuin ylpeitä. Haluamme uskoa myös siihen, että suomalainen työ ja palvelut tuovat ihmiselle toivoa ja luottamusta tulevaan.


Osta työtä Suomeen -päivään voi osallistua ostamalla kotimaista ja kannustamalla muitakin siihen.

Tunnelmataikurit työssään

Paitsi, että olen ylpeä yrittäjyydestä ja työntekijöistämme, olen erityisen ylpeä siitä, että saamme tuottaa elämyksiä Suomessa ja olla mukana nostamassa suomalaista ravintola- ja ruoka-alaa maailmankartalle. Me haluamme, että suomalaiset ravintolat ja majoituspalvelut ovat kansainvälistä huipputasoa. ’Tunnelmataikuri’ -tiimimme tekee töitä joka päivä sen eteen, jotta sekä suomalaiset että kansainväliset ravintola- ja majoituspalveluiden käyttäjät täällä Suomessa kokisivat syödessään ja majoittuessaan upeita, elämyksellisiä ja tunnelmallisia hetkiä, jotka jättävät muistijäljen ja saavat asiakkaan palaamaan. Työstämme hyviä esimerkkejä ovat mm. Lapland Hotels ja niiden ravintolat, ravintolat Hejm ja Fröj Vaasassa, Bistro O Mat ravintolat sekä Tomi Björkin uusimmat ravintolat Lily Lee, Boon Nam sekä Sanchome muutamia upeita ja innovatiivisia yrittäjäasiakkaita mainitakseni.

Ole aito ja usko omaan ideaan

Meille on ollut tärkeää luoda oma ainutlaatuinen palvelutuote ja konsepti, jota arvostetaan. Omaan tekemiseen ja omiin ideoihin uskominen on yrittäjyyden ydin. Tekemisessämme aitous ja se, että työtä tehdään sydämellä, näkyy ja kuuluu. Yrittäjyydessä sekä palveluiden ja tuotteiden ideoimisessa ja tuottamisessa on tärkeää ylläpitää omaa näkemystä, olla aito ja uskottava. Kopio on aina kopio.

Me E.Ahlströmin tunnelmataikurit uskomme, että suomalaisen työn arvostus ja haluttavuus voi vielä kasvaa, kun markkinat saavat lisää aitoja uudenlaisia tuotteita ja palveluita, joissa on persoonallisuutta ja jotka puhuttelevat.

 

Teksti: Teija Sääksmäki, myyntijohtaja, E.Ahlström

Toggle Nav
Ostoskori