Pöytätabletit ja Adamat-kattausalustat - E.Ahlström

Tabletti pöydälle - uutta ilmettä ravintolakattaukseen

1.11.2018

Tabletti pöydällä tuo kauniin taustan ravintolapöydän katteeseen. Tabletti on helppo ja kustannustehokas tapa uudistaa ravintolasalin ilmettä. Adama Alman kattaustablettien kuviot vievät ajatukset kaukomaille. Rustiikki kuviointi tuo mieleen trendikkään Lissabonin värikkäät kaakelitalot tai marokkolaiset torikojut.

Kattaustablettien kauniit värit ja symmetrinen kuviointi tuovat ruoan ja muun kattauksen kauniisti esiin. Adama Alman tabletit sopivat sekä ruokapöytään että buffet-pöydän alustaksi pöytäliinan tapaan. 

Tabletti pöydälle ja kattaus uudistuu!

Espanjalainen pöytätablettien markkinajohtaja Adama Alma valmistaa tabletteja ravintolapöydille, seinätauluja ja mattoja, joilla pikapäivitys ravintolan ilmeeseen onnistuu helposti ja nopeasti.  

Kattaustabletti on valmistettu PVC:sta ja polyesterista ja vettä ja likaa hylkivänä se on äärimmäisen helppo pitää puhtaana. Materiaali on kestävää, taipuisaa ja pehmeää. Kattaustabletin mattapintainen kuviointi muistuttaa tapettia ja sopii erinomaisesti sekä arkisiin että juhlaviin kattauksiin. Tabletti valmistetaan Barcelonassa. 

Pöytätablettivalikoima verkkokaupassamme

Verkkokaupastamme löydät Adama Alman valikoiman: Mette, Palace, Patchi, Pinta, Universe ja Vintage. 
Tutustu verkkokaupassamme myös muuhun kattaustablettivalikoimaan

 

Olutlasi kruunaa nautinnon - lagerit, pilsit ja hapanoluet ovat kesän suosikkeja

Pääsiäisen aukioloajat

Olutlasit ravintolaan E.Ahlström

Olutlasit ravintolaan